Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somberek

Categorieën: ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2052
Verkocht

Beschrijving

Interessant object nabij een (vis)vijver!!

Visliefhebber opgelet!

Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het goed ontwikkelde en welvarende dorp Somberek. Het gaat hier zeer zeker niet om een leegloop dorp! Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden zoals een supermarkt(en ),postkantoor,bank,dokter, buurtwinkels,een school en een verzorgingshuis. De centrale ligging nabij de steden en thermaalbaden en de wijngebieden maken het een goede locatie.

Het huis,opgetrokken uit steen, is gelegen in het centrum van het dorp. Het woonoppervlak is 72 m2 en er zijn 2 kamers ,keuken en een kelder. De woning dient wel flink opgeknapt ( gerenoveerd) te worden maar de basisvoorzieningen zijn reeds aanwezig. De scherpe prijs geeft meer dan genoeg ruimte om er iets moois van te maken! Men betaald eigenlijk puur de grondprijs met een opslag voor een gebouw. Renoveren is mogelijk maar afbreken en nieuwbouw plegen is ook een optie!

Op het perceel van 1142 staan vele fruitbomen en ook nog diverse bijgebouwen. Het perceel is smal en loopt diep door.

Het absoluut interessante aan dit object is toch wel de ligging…..ongeveer 500 meter van een grote visvijver!!! Ideaal voor de visliefhebber!!

Door de ligging is de woning( na renovatie ) geschikt voor permanente bewoning maar zeer zeker ook voor de vakantie verhuur.

Electra gas en water is aanwezig ( water is nog niet aangesloten maar ligt wel reeds op het terrein) en de afwatering loopt via een septic tank.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een interessant object met veel potentieel en dat voor een zeer scherpe prijs!

 

Somberek is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Somberek telt 1550 inwoners (2001).(759 E)

 

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 23633
Woonoppervlakte: 72 m2
Perceeloppervlakte: 1,442 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Internet mogelijk
Kelder
Opslag
Soort van sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Somberek

3,900,000 Ft.
Ruime boerderij met werk! Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het goed ontwik [meer]
Ruime boerderij met werk! Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het goed ontwik [meer]
41 180 m22,909 m2meer
ID:39460
Te Koop
Verkocht

Somberek

Gedeeltelijke gerenoveerde woning! Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het go [meer]
Gedeeltelijke gerenoveerde woning! Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het go [meer]
21 109 m22,588 m2meer
ID:30575

Vergelijk Advertenties