Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bakóca

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
6691
Verkocht
Video

Beschrijving

Sfeervolle woning in een mooie omgeving!
In een mooie heuvelachtige omgeving met veel bossen ligt het kleine dorpje Bakóca. Het dorpje zelf heeft enkele minimale basisvoorzieningen maar het grote en gezellige middelgrote dorp Sásd is maar op 15 km en in 20 minuten te bereiken en hier heb je alles wat men nodig heeft. De prachtige stad Pécs is ook binnen 35 minuten te bereiken en dat is zeer zeker de moeite waard. Zelf Kaposvár is maar 35 minuten……hoe centraal wil men het hebben!
Vergeet ook niet de thermaalbaden en het Mecsek gebergte! Het dorp is geliefd en er wonen diverse Nederlanders en Belgen permanent wat wel makkelijk kan zijn. De dorpsbewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Het dorpje oogt wel wat “rommelig” omdat er veel landbouw beweging is maar dat geeft wel een extra charme. Typisch een traditioneel Hongaars dorp.
De sfeervolle,uit steen en leem opgetrokken, woning kan men het beste omschrijven als een “Hans en Grietje” woning en is gelegen aan het einde van een doodlopende straat en omgeven door bossen en natuur. Men loopt inderdaad direct vanuit de tuin het bos in. Doordat de woning gelegen is aan de voet van een “heuvel” heeft men aan de achterzijde de maximale privacy.
Het woonoppervlak is ongeveer 100 m2 en er zijn 2 slaapkamers,een huiskamer,een badkamer met toilet,eetkamer/hal en een keuken. Er is ook nog een separaat klein gastenverblijf met een eigen houtkachel en watervoorziening. In het gastenverblijf is geen douche en toilet. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven en door de indeling heeft men een heel plezierig ruimtelijk maar toch intiem gevoel. Het geheel is in een goede en direct bewoonbare staat. Er is in de afgelopen jaren veel gerenoveerd:
-dak is vernieuwd. ( niet geïsoleerd )
-elektra is vernieuwd.
-waterleidingen zijn gedeeltelijk nieuw
-er is recent een eigen en nieuwe waterput geslagen van maar liefst 22 meter diep. Ideaal om de sfeervolle binnentuin en de plantengroei te besproeien.
Op het ruime en heuvelachtige perceel van 4976 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en opslagruimtes en ideaal voor het houden van dieren.De prachtige bovengrondse en volledig begroeide wijnkelder maakt het geheel af. Men kan eigenlijk stellen dat het perceel eigenlijk in 2 gedeeltes is….het eerste gedeelte achter het huis waardoor er een echte binnentuin ontstaat en dan het tweede en grootste gedeelte voor het houden van dieren.
Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een typisch Hongaarse tegelkachel en 2 extra houtkachels. Deze 2 extra houtkachels zijn niet bij de prijs inbegrepen maar wel ter overname. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig. Tevens is er een alarminstallatie aanwezig.
Wie sfeer,natuur en ruimte zoekt kan stoppen met zoeken……want dan is deze woning de juiste keuze!

Bakóca is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bakóca telt 342 inwoners. Wikipedia ( 799-7)
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 25812
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 4,976 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder
Zonder meubels

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties