Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Boedapest District 5

119,000,000 Ft.
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
897
Gerenoveerd

Beschrijving

LET OP : HET APPARTEMENT IS SINDS KORT VERHUURD VOOR EEN PERIODE VAN 5 JAAR!! IDEAAL VOOR EEN INVESTEERDER WANT DE EIGENAAR WIL ALLEEN VERKOPEN ALS DE HUUROVEREENKOMST WORDT GERESPECTEERD!

 

Mooi,ruim en statig appartement in centrum Boedapest!

Gelegen in de hoofdstad van het mooie Hongarije , Boedapest, ligt dit mooie en statige appartement. District 5 ( V ) behoort tot de beste districten van Boedapest. Veel overheidsgebouwen en kantoren van internationale bedrijven liggen in dit district maar ook het centrum van het toerisme. Werkelijk “the place to be”

District 5 ( V ) is “spot on” gelegen in het centrum van Boedapest en men voelt zich echt in een metropool! Alles is er vinden en te krijgen en men hoeft zich niet te vervelen. Cultuur, uitgaansmogelijkheden,winkels en ga zo maar door en laat nu hier dit prachtige appartement liggen! Nabij het Nyugati treinstation en M3 Metro en de de Westend shopping center.

Het geheel gerenoveerde appartement is gelegen op de 3e verdieping en is in een uitstekende direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is voor “Boedapest” begrippen met 126 m2 groot. Men komt binnen in een hal en vandaar uit zijn er 2 slaapkamers, keuken,ruime woonkamer en een kleinere 2e woonkamer gelegen in de erker van het appartement en een badkamer met toilet. De zeer hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel en zorgt voor de nodige grandeur. Veel authentieke details zijn nog aanwezig. De afwerking in de ruimste zin is op een zeer hoog niveau. Het is zeer goed mogelijk om met wat kleine aanpassingen er zelfs een appartement met 4 slaapkamers van te maken. Op het kleine balkon van 3 m2 kan men toch nog gezellig zitten met een wijntje of een kopje koffie en genieten van het stadse leven.

Gelet op de ligging is het appartement ideaal voor gezinnen maar ook  als investering helemaal goed gelet op het verhuurpotentieel!

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Internet ( snel) en tv aansluiting zijn mogelijk. De servicekosten bedragen 40.000 HUF (  ongeveer € 130,-) per maand. Airco is uiteraard ook aanwezig!

Ideaal als investering of als kantoor of gewoon om te wonen. Top,Top en nog eens Top!

 

Prijs : 119.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 379.000,- ) Kosten Koper.

Het appartement wordt verkocht inclusief de prachtige en kwalitatief hoogwaardige meubels en apparatuur!

 

Boedapest (HongaarsBudapest [‘budɒpɛʃt]?), is de hoofdstad van Hongarije. De stad is gelegen aan weerszijden van de Donau (Hongaars: Duna) en telt ca. 1,7 miljoen inwoners[1] en is daarmee ook de grootste stad van Hongarije. Verder is de stad de 7e stad qua bevolking in de Europese Unie. De stad werd in 1873 gevormd door het samenvoegen van Boeda en Óbuda op de westelijke oever van de Donau met Pest op de oostelijke oever. Vóór 1873 noemde men de steden gezamenlijk Pest-Boeda.

De stad herbergt bijna 20% van alle inwoners van Hongarije en speelt in het land een dominante rol op bijna alle gebieden (bestuur, handel, industrie, verkeer, cultuur). Het is daarnaast het belangrijkste verkeersknooppunt en (in toenemende mate) het culturele hart van Centraal-Europa. ( 799-66 )

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 35399
Prijs: 119,000,000 Ft.
Woonoppervlakte: 126 m2
Perceeloppervlakte: 126 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Airco
Elektra
Gas verwarming
Gemeubileerd
Gerenoveerd
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties