Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bükkszentmárton

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3123
Verkocht

Beschrijving

Nieuw aanbod in Noord-Hongarije.
Kleine stenen woning in een mooie setting!
In het kleine dorp Bükkszentmárton ligt deze kleine, volledig uit steen opgetrokken,woning. Het dorp heeft enkele basisvoorzieningen maar in een straal van 10 km liggen de grotere plaatsen  Bélapátfalva ( 5 km ) en Szilvásvárad ( 7 km ) waar men grotere winkels ,restaurants en alle andere voorzieningen heeft. De prachtige stad Eger is maar 20 km! De omgeving is mooi heuvelachtig en je hebt een prachtig uitzicht.
Deze woning leent zich,gelet op de ligging,goed om er een vakantiewoning van te maken en te gaan verhuren. Er is reeds begonnen met de renovatie van de woning maar de eigenaar wil toch liever verkopen. Het dak en de muren zijn goed en alle afvoerleidingen liggen reeds in de tuin en gedeeltelijk al in de woning. De waterleiding en het riool zijn nog niet aangesloten maar alles leidingen liggen wel reeds in de tuin. Er moet nog een badkamer en toilet geplaatst worden…..op de plattegrond hebben we een schets gemaakt van een eventuele indeling. De fundering is van beton. Zoals u op de foto’s kunt zien is de renovatie al in een vergevorderd stadium en is het grotendeels nog de feitelijk afwerking die nog moet plaatsvinden.
Het charmante van deze woning is dat men aan de voorzijde het perceel alleen kan bereiken via een eigen bruggetje….aan de achterzijde van het perceel kan men wel gewoon met de auto komen dus het perceel ( 874 m2 ) is goed te bereiken.
Er is een woonoppervlak van ongeveer 60 m2 welke verdeeld zijn over 3 kamers en een zomerkeuken. Er is de mogelijkheid om de schuur aan de achterzijde van het huis bij de woning te trekken en zo het woonoppervlak te vergroten. Naast de bijgebouwen is er ook nog een kleine kelder.
Elektra is aanwezig,water en het riool moeten nog worden aangesloten. Als verwarming kunnen houtkachels dienen.

Bükkszentmárton is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Heves. Bükkszentmárton telt 374 inwoners. Wikipedia
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 10398
Woonoppervlakte: 60 m2
Perceeloppervlakte: 874 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Voortuin
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties