Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Csömend

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3253
Verkocht

Beschrijving

Traditionele kleine boerderij!
Dit kan een interessant object zijn want het heeft veel potentieel om er iets moois van te maken. Het is een kleine klassieke boerderij met een woonoppervlakte van 65 m2 op een perceel van 1500 m2. Het perceel is wat smaller maar loopt ver door.
De ligging is werkelijk uitzonderlijk mooi…..natuur en natuur zover het oog reikt.  In het dorp Csömend zijn de basisvoorzieningen aanwezig maar op maar 7 km en ongeveer 10 minuten afstand ligt de middelgrote stad Marcali met ongeveer 12.000 inwoners. Hier kun je alle grote boodschappen doen en lekker winkelen en eten en drinken.
Het Balaton is binnen 50 minuten te bereiken per auto ( 35 km )
Er zijn 2 kamers een keuken en een badkamer met toilet. Er moet uiteraard wel wat aan gedaan worden maar alle noodzakelijke voorzieningen zijn reeds aanwezig. Het dak en de muren zijn nog in goede staat en een modernisatie zal volstaan om er iets leuks van te maken. Het is absoluut geen renovatieproject!
Op het perceel staan ook de nodige bijgebouwen en er is ook nog een mooie stal welke als gastenverblijf kan worden omgetoverd…
Elektra,water aanwezig. De afwatering loopt via het riool. Als verwarming dienen houtkachels maar het gas ligt voor aan de straat en kan makkelijk worden aangesloten.

Csömend is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Csömend telt 336 inwoners. Wikipedia
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 7797
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceeloppervlakte: 1,500 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Houtkachel
Omheinde tuin
Opslag
Riolering
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties