Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Dinnyeberki 

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1249
Verkocht

Beschrijving

Leuke sfeervolle boerderij!

Centraal gelegen tussen Pécs en Szigetvár en niet ver van de provinciale weg ligt het kleine dorpje Dinnyeberki. Het is een gemiddeld en typisch Hongaars dorpje gelegen in een mooie natuurlijke,zeer rustige en heuvelachtige omgeving. Ideaal voor mensen die van rust en stilte houden. Er zijn in het dorp geen winkeltjes meer aanwezig maar geen nood….Szigetvár en Pécs zijn binnen 25 minuten te bereiken en hier zijn alle voorzieningen meer dan ruim voorhanden. In de directe omgeving ( 10 minuten) liggen enkele middelgrote dorpen zoals Bükkösd en Szentlőrinc. Ziekenhuis,doktoren,tandarts,banken,supermarkten,winkels apotheek en postkantoor zijn binnen handbereik. De bereikbaarheid en het openbaar vervoer ( de weg wordt in de winter goed gestrooid i.v.m de schoolbus naar Dinnyeberki  )  van en naar het dorp zijn goed.

Het gaat hier echt om een sfeervolle klassieke boerderij ! Tijdens de eerdere renovatie is er met veel oog voor details gewerkt en er zijn leuke en interessante details aangebracht welke het leefcomfort werkelijk verhogen. Uiteraard is de boerderij instap klaar en geschikt voor een 2 of 3 huishouding. Zowel geschikt voor permanente bewoning als voor de verhuur als vakantiewoning. Naast de stal is er nog een ruime carport waar ruimte is voor 2 auto’s.

Op het ruime en oplopend perceel van 2126 m2 staan diverse leuke en bruikbare bijgebouwen waaronder een mooie,uit steen opgetrokken, stal ( ongeveer 7 x 7 ) voorzien van water en elektra. Zeer geschikt om er een extra gastenverblijf van te maken. Het woonoppervlak van de boerderij is ongeveer 82 m2 en er is een gesloten galerij,keuken met eetkamer,ruime huiskamer,badkamer met toilet en een ruime slaapkamer. Het is goed mogelijk om via een vaste trap op zolder extra slaapkamers te maken. Aansluitend en te bereiken via de huiskamer is er nog een ruim terras vanwaar men een mooi uitzicht heeft over de mooi aangelegde tuin.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er o.a een mooie typisch Hongaarse tegelkachel maar ook infrarood verwarming. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Werkelijk een “parel”voor mensen die houden van rust en stilte en het echte Hongaarse leven willen proeven maar niet willen inleveren op het moderne comfort!

 

 

Dinnyeberki is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Dinnyeberki telt 115 inwoners (2001). 799-68

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34652
Woonoppervlakte: 82 m2
Perceeloppervlakte: 2,126 m2
Kamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties