Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Dunaszekcső

20,900,000 Ft.
Categorieën: ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
899
Bedrijf

Beschrijving

Prachtige commerciële wijnkelder te koop!

Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel, dokter, apotheek en eetgelegenheden. er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt.
De gezellige stad Mohács is binnen 20 minuten te bereiken ( 15 km ) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.

Het unieke is toch wel het feit dat het zelden voorkomt dat men een mooie gerenoveerde wijnkelder met commerciële doeleinden. Zeer centraal gelegen aan de doorgaande weg en met een leuk terras. Ideaal voor iemand met ervaring in de horeca om hier alle wilde ideeën te gaan realiseren. Wijnproeverij,restaurant,cafe of een combinatie van al het genoemde!

Het oppervlakte is 135 m2 en er is een hal,kantoor,toonbank,opslagruimte en een wasgelegenheid met toilet voor man en vrouwelijk personeel. Alles voldoet aan de huidige regelgeving. Uiteraard ontbreekt een ruime en prachtige wijnkelder ook niet….met de mogelijkheid om er zitjes te maken voor diverse doeleinden. Er is een volledig geautomatiseerd systeem wat de temperatuur constant op 16 graden houdt. Alle leidingen zowel elektra als waterleidingen zijn  geïsoleerd. Aan de voorzijde is er een terras van 70 m2. Er zijn vele mogelijkheden qua bestemming mogelijk.

Elektra en water water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er elektrokachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk en een alarmsysteem is aanwezig!

Werkelijk een uniek object met goede verdienmogelijkheden en ideaal voor iemand die echt iets “anders” wil presenteren!

 

Prijs : 20.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 66.500,-) Kosten Koper.

 

Dunaszekcső is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Dunaszekcső telt 2080 inwoners. Wikipedia( 899-95)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 31612
Prijs: 20,900,000 Ft.
Woonoppervlakte: 135 m2
Badkamers: 1
Other Features
Elektra
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Internet mogelijk
Kelder
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijn kelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Dunaszekcső

3,300,000 Ft.
Twee (wijn)huizen voor één prijs! Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zi [meer]
Twee (wijn)huizen voor één prijs! Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zi [meer]
46 m2961 m2meer
ID:39798

Vergelijk Advertenties