Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Eger

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3698
Verkocht

Beschrijving

Top woning met € 10.000 extra inkomsten per jaar  midden in Eger!
Kijk….dit is een uitzonderlijk object….het gaat hier om een recent gebouwde zeer ruime moderne woning midden in het centrum van de prachtige barok stad Eger. De woning is in werkelijk sublieme staat en van alle gemakken en modern comfort voorzien. Er zijn 3 verdiepingen te weten een kelder.begane grond en de 1e verdieping.
Over de stad Eger is veel te zeggen maar het is werkelijk een prachtstad om in te wonen. Gelegen in het noorden van Hongarije en in een heuvelachtige/bergachtige omgeving. Dit zie je ook terug bij de ligging van deze woning….je hebt een mooi uitzicht over de heuvels/bergen bij Eger.
De woning zelf heeft een woonoppervlak van ongeveer 300 m2 welke verdeeld zijn over de 3 verdiepingen. Er zijn 8 kamers waarvan 5 slaapkamers een grote hal en 2 badkamers met bad en douche en toilet. Daarnaast zijn er nog wat opslagkamers en een heel grote garage met ruimte voor wel 4 auto’s. Een mooi terras en balkon maken het plaatje compleet.
Het is een energiezuinige woning en er is door de gehele woning vloerverwarming gecombineerd met radiatoren en de woning is op en top beveiligd en is voorzien van een alarm en camera’s. Het perceel van 580 m2 is volledig afgezet.
Electra,gas en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een Centrale Verwarming.
Het huis heeft ook nog een extra financieel voordeel ( niet iedereen wil en/of zoekt dit maar is wel interessant ) want op het dak is een GSM antenne geplaatst en hiervoor krijgt de eigenaar een jaarlijkse vergoeding van € 10.000,- per jaar van de telefoonaanbieder(s) en het contract loopt nog tot 2026…….dus een extra inkomen van maar liefs € 100.000,- vast!!!
Kortom een zeer interessante woning!

Eger is een stad in het noorden van Hongarije. Het is tevens de hoofdstad van het comitaat Heves en is een “stad met comitaatsrecht”. Eger telde in 2014 54.527 inwoners. Wikipedia
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 10818
Woonoppervlakte: 300 m2
Perceeloppervlakte: 580 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Houtkachel
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Riolering
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

29
huiskopenverbouweninhongaije (2)
Verkocht

Eger

Mooie stadswoning in het centrum van Eger! In het centrum van Eger ligt deze best grote woning welke volledig opget [meer]
Mooie stadswoning in het centrum van Eger! In het centrum van Eger ligt deze best grote woning welke volledig opget [meer]
31 110 m2365 m2meer
ID:11713

Vergelijk Advertenties