Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Egyházaskozár

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1764
Verkocht

Beschrijving

Boerderij met werk op een groot perceel!

 

Centraal gelegen tussen Dombovár , Pécs en Bonyhád ligt het middelgrote dorp Egyházaskozár. Hier zijn nog diverse voorzieningen voorhanden zoals enkele buurtwinkels,supermarkt,postkantoor en een eet en drinkgelegenheid…..maar in de bovengenoemde steden kan men naar hartenlust winkelen. Dombovar is 30 minuten,Pécs is 50 minuten eb Bonyhád is 25 minuten. De verbinden en het openbaar vervoer van en naar Egyhazaskozar zijn goed. Qua omgeving is het heuvelachtig en weids en met veel natuur omgeven.

Deze klassieke boerderij kenmerkt zich door de L-vorm met een zeer ruime aangrenzende schuur/stal. Het woonoppervlak ( exclusief de stal/schuur van 125 m2 ) is ongeveer 95 m2 en er zijn 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet. De boerderij is meteen bewoonbaar maar kan zeer zeker een,forse,modernisatie gebruiken maar alle voorzieningen zijn wel reeds voorhanden. Het speciale is toch wel het ruime perceel van maar liefst 9345 m2 ! Op het perceel staan uiteraard ook nog diverse bijgebouwen.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal voor iemand die zelfvoorzienend wil leven en veel dieren wil maar toch niet te afgelegen wil wonen!

 

 

 

Egyházaskozár is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Egyházaskozár telt 878 inwoners (2001). ( 9026 )

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 27594
Woonoppervlakte: 95 m2
Perceeloppervlakte: 9,345 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder
Zonder meubels

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties