Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Ellend

12,750,000 Ft.
Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1795

Beschrijving

Ruime boerderij met veel bijgebouwen en dat nabij Pécs!

Zeer centraal gelegen ten opzichte van de prachtige winkelstad Pécs ligt het kleine dorp Ellend. Rust,ruimte en vrijheid zijn toch wel kenmerkend voor het dorp en de omgeving welke heerlijk heuvelachtig. In het dorp zelf zijn niet veel voorzieningen meer voorhanden maar dat is geen probleem omdat er rond het dorp meer dan genoeg voorzieningen zijn en vergeet niet dat men in een kleine 15 minuten in de grote stad Pécs is. Zelfs voor de kinderen zijn er mogelijkheden want in de naburige dorpen is er kinderopvang en is er een lagere school.  Rust,ruimte,vrijheid en veel natuur maar……de stad binnen handbereik! De verbindingen van en naar Ellend zijn goed.

De uit steen opgetrokken boerderij is in een matige staat maar wel direct bewoonbaar maar kan uiteraard wel een forse modernisatie gebruiken. Het woonoppervalk is maar liefst 180 m2 en er is een hal,keuken,badkamer met toilet,tussenkamer, 3 slaapkamers en een ruime woonkamer. Op het ruime perceel van 3837 m2 staan uitzonderlijk veel bijgebouwen waaronder 2 garages,schuur,2 kelders,opslag en ga zo maar door. Het totaal is ongeveer 200 m2. Ideaal voor het houden van dieren of om zelfvoorzienend te leven.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels maar gas ligt reeds op het perceel en kan worden doorgetrokken tot in de woning en dan kan men een CV op gas installeren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Rust,ruimte,vrijheid en veel natuur maar……de stad Pécs binnen handbereik!

 

Prijs : 12.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 39.750,-) Kosten Koper.

 

Ellend is een klein dorp in Baranya met ongeveer 185 inwoners. ( 899-147 )

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 36701
Prijs: 12,750,000 Ft.
Woonoppervlakte: 180 m2
Perceeloppervlakte: 3,837 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties