Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Grábóc

2,700,000 Ft.
Categorieën: , , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
911
Bouwgrond

Beschrijving

Interessant grondstuk!

Op een steenworp afstand  van de leuke stad Bonyhád ligt het kleine dorp Grábóc. Gelegen in een mooie en met veel natuur omgeving. en ideaal voor iemand die  rust,ruimte en vrijheid zoekt maar het gemak van een stad dicht in de buurt wil hebben. Bonyhád is binnen 7-8 minuten te bereiken en alle mogelijkheden voor vertier,eten en drinkgelegenheden,medische zorg en winkelen zijn daar aanwezig. Zelfs de provinciehoofdstad Szekszárd is makkelijk in ongeveer 35 minuten te bereiken. De bereikbaarheid van en naar Grábóc is gewoon goed. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden in de regio en vergeet ook de thermaalbaden niet.

Het gaat hier om twee aangrenzende brede bouwgrondstukken met een totale oppervlakte van 7230 m2 en het interessante is toch wel dat het om uitzonderlijk brede percelen gaat want normalerwijze zijn de percelen in Hongarije smal en heel diep. Ideaal om paarden te houden want…..er is ook nog de mogelijkheid om extra grond bij te kopen. De percelen liggen keurig aan een geasfalteerde weg en men heeft een mooi vrij uitzicht over de glooiende velden aan de voorzijde.

Als extra staat op een van de percelen nog een typisch Hongaarse boerderij maar de boerderij staat al meer dan 15 jaar leeg en moet /dient volledig te worden gerenoveerd!

Men moet het zo zien: je betaald voor de grond en krijgt er een boerderij bij……

Zeer interessant voor iemand die of paarden wil houden of er leuke “boeren” camping van wil maken. De centrale ligging leent zich hier zeer goed voor…..rust,ruimte en natuur maar de stad “om de hoek”

Elektra en water is aanwezig en er is ook een afwatering. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

 

Prijs : 2.700.000 HUF K.K. ( ongeveer € 7.200,-) Kosten Koper.

 

Grábóc is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Grábóc telt 208 inwoners (2001). 799-140

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 36647
Prijs: 2,700,000 Ft.
Perceeloppervlakte: 7,230 m2
Other Features
Elektra
Internet mogelijk
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties