Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Gyöngyösmellék

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1068
Verkocht

Beschrijving

Klassieke boerderij voor een spotprijs!

Gelegen ietwat vanaf de provinciale weg ligt het kleine dorp Gyöngyösmellék. In het dorp zelf zijn nog de minimale voorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel. Wel komt er wekelijk een soort van “SRV” in het dorp met groente,vlees en brood. Een voordeel is wel dat de stad Szigetvár binnen 10 minuten te bereiken is per auto en er is ook een goede busverbinding. Men is binnen 35 minuten ook in de prachtige winkelstad Pécs. De omgeving is redelijk vlak. Gyöngyösmellék is een typisch Hongaars dorp maar wel een tamelijk arm dorp maar wel met vriendelijke inwoners. Men roeit allemaal met de riemen die men heeft!

De boerderij,opgetrokken uit steen en leem, heeft een woonoppervlak is met 54 m2 niet erg groot maar wel voorzien van al het moderne basiscomfort. Er is een woonkamer,slaapkamer,keuken en een badkamer met toilet. Er is de mogelijkheid om een extra kleine kamer te realiseren omdat er nog een provisiekamer is en ook nog een extra ruimte van 6.7 m2. Het hebben van een badkamer met toilet is in deze prijsklasse verre van vanzelfsprekend! De boerderij is in een redelijk staat en zeer zeker direct bewoonbaar. Het geheel is wel volgens Hongaarse normen. Op het praktische perceel van 1318 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen.

Zeer geschikt als vakantiewoning zonder dat men een groot financieel risico loopt. Ideaal om mee te starten!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

 

Gyöngyösmellék is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Gyöngyösmellék telt nu ongeveer 273 inwoners (2015).(5157)

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 28174
Woonoppervlakte: 54 m2
Perceeloppervlakte: 1,318 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Open haard
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties