Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Ibafa

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1539
Verkocht

Beschrijving

Degelijke L-vormige boerderij!

Dicht bij de stad Szigetvár ( ongeveer 18 km ) ligt het kleine (eind)dorp Ibafa. De omgeving is heuvelachtig en rustig. Het dorp ligt tussen de Transdanubian heuvels en het de heuvels van Zselic. De weg er naar toe is alleen al prachtig en rustgevend! Ibafa ligt in een gebied met veel kleine en kleinere echte Hongaarse dorpjes.

Men kan hier echt tot rust komen zonder dat men zich volledig afgezonderd voelt. In het dorp is een klein buurtwinkeltje maar in Szigetvár ( 15 minuten ) zijn al meer winkels zoals de Spar, Aldi, Lidl en de Penny. Hier zijn ook diverse leuke eet en drinkgelegenheden. Wilt u wat meer winkelen dan zijn de steden Pécs en Kaposvár makkelijk en goed binnen een kleine 35 minuten te bereiken.

Deze L-vormige boerderij,opgetrokken uit steen, is in een goede staat ( volgens Hongaarse normen) maar kan wel een modernisatie gebruiken maar het voordeel is wel dat alle voorzieningen reeds voorhanden zijn en deze modernisatie hoeft niet zo heel veel te kosten maar dat is uiteraard afhankelijk van het wensen en eisenpakket van de nieuwe eigenaar. Het woonoppervlak is 94 m2 en er is een woonkamer, 3 slaapkamers,keuken en een badkamer met toilet. Het dak is vernieuwd en de badkamer is ook tamelijk recent vernieuwd.

Op het ruime perceel van 6588 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime stal,zomerkeuken,garage en een wijnkelder.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een grote septic-tank. Als verwarming is een CV op hout en is er ook een Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een boerderij met veel mogelijkheden en dat gelegen in een prachtige en heuvelachtige omgeving.

 

Ibafa is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Ibafa telt 250 inwoners. Wikipedia (5191 )
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34975
Woonoppervlakte: 94 m2
Perceeloppervlakte: 6,588 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties