Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kára

4,950,000 Ft.
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2108

Beschrijving

Leuke vakantiewoning!

 

Centraal gelegen tussen Tab en maar op 25 km van het Balatonmeer ligt het heel kleine dorp Kára. Hier zijn verder geen voorzieningen meer aanwezig maar het grotere dorp Tab is binnen 25 minuten te bereiken. Het Balatonmeer is goed te bereiken via een gemeentelijke weg. Tab heeft meer dan 4000 inwoners en daar zijn alle benodigde voorzieningen voorhanden.

In dit idyllisch dorpje is gelegen dit grotendeels gerenoveerd (2012) woon-/vakantiehuisje met prachtig uitzicht op perceel en omliggende natuur, het vakantiehuis is het laatste huis in het dorp. Er is een vrije ligging, geen buren aan weerszijden, slechts een huis schuin tegenover. Ideaal voor echte rust zoekers en voor maximaal 2-3/4 personen.

De woning ligt op een verhoging en biedt daarom een fraai uitzicht over de beboste heuvels. Bij de verbouwing/renovatie is hier rekening mee gehouden, door in het souterrain een extra kleine kamer te maken. Het woonoppervlak is met 65 m2 niet zo heel groot maar wel praktisch ingedeeld. Er is een veranda/terras, entree, ruime centrale (woon-slaap)kamer, ruimte voor keuken, badkamer met douche en toilet. Via een trap naar het souterrain waar een extra kamer is gerealiseerd. Toen de woning gerenoveerd werd is er een geheel nieuw dak op gekomen inclusief het hout en de dakpannen, nieuwe elektrische installatie/leidingen en bedrading, nieuwe waterleidingen en afvoer, nieuwe septic tank en houten kozijnen met dubbele beglazing (origineel). In het gehele huis liggen plavuizen en in de huiskamer de originele houten vloer. Tevens is er nieuw sanitair, wc, wasbak, douchebak en een nieuwe boiler. De keuken is geheel voorbereid, inclusief tegels maar er is door de huidige eigenaar nog geen keuken geplaatst. Er bestaat de mogelijkheid om een CV aan te leggen. Het perceel is 2148 m2 groot en geheel omringt door bossen en heuvels.

Op dit moment staat de woning leeg ( door persoonlijke omstandigheden van de eigenaar) en behoeft de woning wat werk wat geheel cosmetisch is zoals stuck en verfwerk en uiteraard een goede poetsbeurt. Er zijn wat vochtplekken ontstaan door de leegstand en het niet ventileren en verwarmen maar daar is al met de vaststelling van de prijs rekening gehouden.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Op dit moment is er geen verwarming maar met houtkachels en/of elektriche paneelverwarming komt men een heel eind.

Werkelijk een ideale woning voor iemand die rust en ruimte en veel natuur zoekt!

 

Prijs 4.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 15.750,- ) Kosten Koper.

 

Kára is een klein dorp in het comitaat Somogy en heeft een populatie van 35 inwoners ( gemeten in 2017) ( 9029)

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 27632
Prijs: 4,950,000 Ft.
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceeloppervlakte: 2,148 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Elektra
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties