Office: +36302323702 - Sivert Arends +36307239077

Beschrijving

Een echte uitdaging!

Tja…hierover kan ik maar een ding zeggen : dit is een echte uitdaging….maar wel met heel veel potentieel maar een echt renovatie project,

Even een korte historie : bij deze woning is door het wegzakken van de vloer in het middelste gedeelte de vloer werkelijk compleet ingezakt en daardoor is ook alles wat er boven zit verzakt ! De foto’s spreken voor zich maar voor iemand die echt groot kluswerk aankan wel een uitgelezen kans om op een mooie locatie met een uitzonderlijk uitzicht een eigen paradijs te realiseren.

De woning ligt in een populair dorp onder de Nederlanders omdat er een camping is welke door Nederlanders gerund word. In het dorp zijn 2 kleine supermarktjes een bar en een soort van gemeenschapshuis. De stad Igal met haar thermaalbad ligt maar op enkele km verwijderd.

Doordat deze woning compleet anders moet of kan worden opgebouwd heb je wel alle vrijheden. De woonoppervlakte is ongeveer 85 m2 maar kan gemakkelijk worden vergroot en het perceel is ongeveer 4000 m2.

Het voorste gedeelte is nog in redelijke staat en het achterste gedeelte ook….alleen het middelste gedeelte moet verwijderd worden en opnieuw opgebouwd worden.

LET OP : er is ook nog een 2e woning welke gebruikt kan worden als gastenverblijf en/of als verblijf tijdens de verbouwingsperiode!

Er zijn ook nog diverse bijgebouwen waaronder een heel mooie, in goede staat verkerende, schuur en ook nog een wijnkelder!

Elektra en water is in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Gas en riool ligt in de straat en kan dan meteen zonder veel extra kosten worden aangesloten.

Durft u het aan ? Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Uiteraard kunnen wij u met “raad en daad ” bijstaan in dit uitdagend project!

Prijs : 1.190.000 HUF K.K. ( ongeveer € 3966,- ) Kosten koper

 

Info over het dorp : Kisbárapáti is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Kisbárapáti telt 536 inwoners. Wikipedia

Details

  • Woning ID: 6791
  • Woning Type: Boerderij, Leem
  • Woning Status: Verkocht

Adres

  • Stad Kisbárapáti
  • Provincie Somogy
  • Gebied Middel groot dorp

Contactgegevens

Bekijk aanbod
Thuis in Hongarije Makelaardij
  • Thuis in Hongarije Makelaardij

Meer Informatie over deze woning

Vergelijkbare woningen

Vergelijk woningen

Vergelijken
Thuis in Hongarije Makelaardij
  • Thuis in Hongarije Makelaardij