Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kisberény 55

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
4322
Verkocht

Beschrijving

Kan een zeer interessante investering zijn!
Op twee aangrenzende percelen van ieder 1750 m2 staan 2 in matige/slechte staat verkerende, uit leem opgetrokken,vakantiewoningen omgeven door prachtige natuur en heuvelachtige omgeving en op een steenworp afstand ( 15 km ) van het Balatonmeer.
Je bent binnen 20 minuten in Balatonlelle een plaats ten zuiden van het Balatonmeer. Er zijn in dit gebied vele fiets en wandelroutes zodat jong en oud met volle teugen kan genieten van de prachtige omgeving.  In het dorp zelf zijn de basisvoorzieningen aanwezig en er is een klein dorpswinkeltje voor de noodzakelijke eerste levensbehoeftes. Als je het dorp verlaat zit je binnen 200 meter op de provinciale weg direct naar het Balaton.
Extra interessant aan deze woningen is dat achter de woningen een vrij uitzicht is en blijft omdat het een beschermd natuurgebied is waar niet gebouwd mag worden. Het uitzicht aan de achterzijde is werkelijk mooi en een van de echte pluspunten.
Zoals reeds aangegeven zijn de woningen in goede staat en gezamenlijk te koop maar op aanvraag ook separaat. De woningen nummer ik 55 en 53 en zet ze ook separaat op de website.
Woning nummer 55. ID 8476
Deze woning is in een matige/slechte staat ( wel beter dan nr.53) en wordt verkocht inclusief al het meubilair. Er is een woonkamer/eetkamer met een open keuken en er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. Alles is aanwezig maar heeft een echte opknapbeurt nodig. De woonoppervlakte is ongeveer 58 m2. Perceeloppervlakte 1750 m2.
Hier is ietwat minder werk aan dan bij nr.53 maar ook hier is een grondige opknapbeurt noodzakelijk
Ter info : de woningen staan leeg en hierdoor is er wel achterstallig onderhoud noodzakelijk!
Water en Elektra zijn aanwezig en de afwatering loopt via een ( gezamenlijke met woning 55 ) sceptic tank. Als verwarming elektra en/of houtkachel.

Kisberény is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Kisberény telt 219 inwoners. Wikipedia

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 8476
Woonoppervlakte: 58 m2
Perceeloppervlakte: 1,750 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Septic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

IMG_3476
Verkocht

Kisberény 53

Kan een zeer interessante investering zijn! Op twee aangrenzende percelen van ieder 1750 m2 staan 2 vakantiewoninge [meer]
Kan een zeer interessante investering zijn! Op twee aangrenzende percelen van ieder 1750 m2 staan 2 vakantiewoninge [meer]
21 58 m21,750 m2meer
ID:8477

Vergelijk Advertenties