Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kővágótöttös

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
782
Verkocht

Beschrijving

Met smaak gerenoveerde boerderij!

Gelegen nabij de prachtige stad Pécs en in de uitlopers van het Mecsek gebergte ligt het kleine dorp Kővágótöttös. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden maar alle voorzieningen zijn binnen handbereik omdat Pécs maar een kleine 10 minuten per auto is. De infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar Kővágótöttös is goed. De omgeving is heuvelachtig en men kan hier met volle teugen genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Deze majestueuze woning heeft toch wel een zeer aparte uitstraling wat geheel is doorgetrokken aan de binnenzijde. Het is een L-vormige boerderij welke in de breedte is gebouwd op het perceel waardoor men aan de achterzijde extra veel privacy heeft. Kenmerkend voor dit type boerderijen zijn de vele ornamenten en versieringen aan en op de gevel. Jaren geleden is de boerderij gerenoveerd en men kan zeggen dat de renovatie met stijl is gedaan en met behoud van de vele authentieke details en elementen.

Het woonoppervlak is 115 m2 en er is een woonkamer,keuken,3 (slaap)kamers en een badkamer met apart toilet. Aangrenzend is er nog een klein gebouw van 40 m2 wat niet is gerenoveerd maar geschikt om als gastenverblijf te dienen. Op het perceel van 950 m2 staan diverse bruikbare bijgebouwen waaronder een grote stal-schuur van maar liefst 150 m2 met enorm veel extra mogelijkheden.

Er is aangrenzend aan de achterzijde een 2e perceel agrarische grond van ongeveer 4000 m2. Wil men dit perceel niet dan is dat geen probleem want dan willen de buren dit perceel kopen.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout. Er is ook een prachtige typisch Hongaarse kachel aanwezig. Gas ligt op het perceel maar is niet doorgetrokken tot in het huis maar dat is uiteraard wel mogelijk. Internmet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Unieke boerderij met een unieke stijl en met behoud van alle authentieke details!

 

 

Kővágótöttös is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Kővágótöttös telt 314 inwoners (2001). Boli

 

 

 

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32251
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 950 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Open haard
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties