Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lánycsók

Categorieën: ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3111
Verkocht

Beschrijving

Leuk wijnhuis voor de starter!

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals : supermarkten,postkantoor,winkels,buurtwinkels,restaurants en een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Men kan vanuit Mohács het veer pakken over de Donau ( 2 maal per uur ) en men is in het andere comitaat Bács-Kiskun en vergeet uiteraard de wijngebieden en de fietsroutes in de regio niet!  Ideaal dus!

Het wijnhuis is gelegen in het wijngebied Bácsfalva…..hier zijn verder wel geen noemenswaardige voorzieningen maar  Lánycsók ligt maar op een kleine 15 minuten. Interessant is toch wel de bouwstijl van dit charmante wijnhuis en het feit dat het geheel in een best goede staat is. Uiteraard met het geheel wel nog gemoderniseerd worden. Het woonoppervlak is met 24 m2 niet groot en er is eigenlijk maar 1 kamer. Wel is het mogelijk om van de zolderruimte 2 extra slaapkamers te maken. Onder het terras aan de voorzijde is nog een extra opslagruimte en zelfs een toilet. Van de opslagruimte kan men wellicht een badkamer maken. Uiteraard ontbreekt een wijnkelder niet! Let op: er is op dit moment geen vaste waterleiding in het huis en op het perceel!

Op het perceel van 2880 m2 staan maar liefst 61 fruitbomen. Er is een eigen waterbron waar men met een hydrofoorpomp water in het huis kan krijgen.

Elektra,is aanwezig en de afwatering loopt gewoon weg…… Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuk wijn/vakantiehuis op een goede locatie en ideaal om mee te beginnen……de prijs geeft genoeg ruimte om de aanpassingen te realiseren!

 

 

Lánycsók is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lánycsók telt 2745 inwoners (2001).( 899-29)

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 25840
Woonoppervlakte: 24 m2
Perceeloppervlakte: 2,880 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Other Features
Elektra
Internet mogelijk
Kelder
Opslag
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Wijnhuis

Lánycsók

2,275,000 Ft.
Leuk charmant wijnhuis! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar [meer]
Leuk charmant wijnhuis! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar [meer]
1 32 m2976 m2meer
ID:36720
Te Koop
Verkocht

Lánycsók

Wijn/vakantiehuis voor een top prijs! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats [meer]
Wijn/vakantiehuis voor een top prijs! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats [meer]
25 m21,146 m2meer
ID:30371

Vergelijk Advertenties