Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lipótfa

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1132
Verkocht

Beschrijving

Nette boerderij in een prachtige omgeving!

Nabij de leuke stad Kaposvár en in het comitaat Somogy ligt de leuke plaats Lipótfa. Lipótfa is een deelgemeente van de grotere plaats Bárdudvarnok.

Gezellige traditionele woonboerderij gelegen in geliefd buurtschap, te midden van de uitgestrekte natuur van de Zselic, geschikt zowel voor permanente bewoning als ook als sfeervol vakantiehuis. Het object is gelegen in Lipótfa, een einddorpje op slechts 15 km van de provinciehoofdstad Kaposvár; het ligt op 45 minuten rijden van Pécs en 80 km van het Balatonmeer. De woning ligt tegen het grote Zselic Natuurpark aan.

Het boerderijtje is de laatste jaren met behoud van traditionele elementen gerenoveerd en direct bewoonbaar. De woning staat op een fraai groen, grotendeels vlak perceel (1353 m2). De besloten tuin is omheind en bereikbaar via een statige poort. De woning ligt een stuk hoger dan de straat, waardoor er geen inkijk is en veel privacy. Slechts aan een zijde staat een buurhuis. Naast een binnenplaats en gazon zijn er diverse fruitbomen, struiken, notenbomen en bloemen. De woning zelf heeft alle vertrekken op de begane grond, de verdieping is een (berg)zolder, woonoppervlakte ca. 80 m2.

Indeling: ruim terras (veranda), entree, ruime eetkamer met complete keuken, ruime woon-/slaapkamer aan de voorzijde, badkamer en een grote slaapkamer aan de achterzijde. Het geheel wordt verwarmd middels sfeervolle houtkachels. Aan de andere kant van het perceel staat een goed bruikbare stenen schuur (ca. 40 m2), naast opslag en garage eventueel ook om te bouwen als gastenhuis. Er zijn voldoende recreatieve mogelijkheden in de omgeving zoals zwemmen in een meer 3 km verderop, fietsen over verharde fietspaden, vissen, paardrijden, jagen, wandelen, boogschieten, houtbewerken, pottenbakken en in de omgeving liggen meerdere thermaalbaden.

Op ongeveer een kwartier rijden bevindt zich de 18-holes golfbaan van Hencse. In de steden Kaposvár en Pécs zijn vele uitgaansmogelijkheden en het nabijgelegen 3 km. verderop gelegen dorp Bárdudvarnok heeft een rijk cultureel leven, verschillende kerkgenootschappen en diverse leuke ontmoetingsplaatsen. In de omgeving wonen meerdere buitenlanders, maar de sfeer is authentiek Hongaars gebleven! Eventueel is de inventaris geheel of gedeeltelijk ter overname.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Het is wel zo dat door de leegstand de boerderij inmiddels wat werk behoeft maar dat beperkt zich tot wat stuk en verfwerk aan de binnenzijde van de boerderij en met € 1500,- kom je al een heel eind.

Belangrijk: tijdens de eerder renovatie zijn alle water en elektra leidingen vervangen en zijn er overal houten ramen met dubbele beglazing geplaatst. De badkamer is netjes maar eenvoudig. Een extra voordeel is toch wel dat er een separaat toilet is.

Dit is werkelijk een buitenkans dat men een boerderij in deze staat en dat op zo een prachtige plek voor deze heel lage prijs kan kopen!!

 

 

Bárdudvarnok is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Bárdudvarnok telt 1209 inwoners (2001).(9001)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 24664
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 1,353 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties