Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Liptód

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2132
Verkocht

Beschrijving

 

Echt een prijs knaller!

Nabij Mohács ligt het leuke en goed verzorgde dorp Liptód. Het dorp zelf heeft nog alle basisvoorzieningen zoals buurtwinkels,postkantoor en zelfs een benzinestation. Kenmerkend voor het dorp is toch wel de “ruimtelijke” indeling van het dorp….brede stoepen en groenvoorzieningen. Via een doorgaande weg is men in 50 minuten in de prachtige stad Pécs.

De boerderij is opgetrokken uit steen/leem en is in een ,matige/redelijk goede staat en ook direct bewoonbaar. Door de leegstand moet er wel aangewerkt worden met name aan het stukwerk. De rugzijde van de woning moet flink aangepakt worden. Al het moderne comfort is reeds aanwezig. De ligging van de boerderij kan het best omschreven worden als rustig en vrij en omgeven door natuur.

Het woonoppervlak is 90 m2 en er zijn 3 kamers een hal een keuken en een badkamer met toilet. Op het perceel van 1979 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime stal. Uiteraard ontbreekt een wijnkelder ook niet!

Water,elektra en gas is in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een soort van septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een leuke boerderij,met nogal wat werk,gelegen in een leuk dorp en voorzien van al het moderne comfort en dat voor een topprijs!

 

 

Liptód is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Liptód telt 238 inwoners. Wikipedia ( 857)

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 20952
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 1,979 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties