Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács

26,500,000 Ft.
Categorieën:
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
272
Grondstuk

Beschrijving

Ruim bouwperceel direct gelegen aan de Donau!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun. In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten, buurtwinkels, ziekenhuis, scholen, eet en drink gelegenheden, banken, postkantoor, hotels en nog veel meer……De stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken en de M6 naar Boedapest is zeer nabij. Uiteraard zijn er ook diverse wijngebieden in de buurt en niet te vergeten de thermaal baden.

Bijna direct aan de Donau gelegen ligt dit ruime perceel met een spectaculair uitzicht over de prachtige Donau. Dit is een werkelijk uniek kans om uw droomwoning te bouwen op een unieke locatie! Het zijn 2 aangrenzende percelen met een totaal oppervlak van 3432 m2 en het perceel is uitstekend te bereiken omdat de ingang/opgang vanuit de provinciale weg ( de 56) is. Alle nutsvoorzieningen liggen voor aan de weg en zijn door te trekken tot op het perceel/woning. Stelt u zich eens voor……men bouwt een woning welke aan al de wensen voldoet en men heeft een onbeperkt uitzicht over het water…..hier is de uitdrukking “locatie-Locatie en Locatie” meer dan van toepassing. In dezelfde straat zijn al diverse mensen u voorgegaan en hebben daar prachtige vrijstaande woningen gebouwd.

Uniek kans om uw droomwoning te bouwen met een nog unieker uitzicht!

 

Prijs : 26.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 75.000,- ) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-172)

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 39092
Prijs: 26,500,000 Ft.
Perceeloppervlakte: 3,432 m2

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties