Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Molvány

5,350,000 Ft.
Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
439

Beschrijving

Klassieke boerderij nabij Szigetvár.

Op 5 km afstand van Szigetvár ligt het kleine dorpje Molvány. In het dorp zijn enkele basisvoorzieningen aanwezig maar je bent in 10 minuten in de grotere en gezellig stad. Ondanks dat het een klein dorp is is er wel een gasvoorziening aanwezig….wat wel handig is. Szigetvár is binnen 7 minuten te bereiken per auto. Door de goede ligging ten opzichte van de provinciale weg naar Szigetvár en Pécs ( 60 km en 1 uurtje per auto) is de bereikbaarheid gewoon goed en is er ook nog goed openbaar vervoer.

De in 1917 gebouwde klassieke boerderij is in een matige staat en behoeft een forse modernisatie/renovatie maar het moderne comfort is wel reeds voorhanden. De mooie stijl van de boerderij is wel een echt pluspunt en men gaat echt terug in de tijd. Ondanks dat het om een klassieke boerderij gaat is de indeling veel praktischer dan de standaard boerderij. Normalerwijze loop je in dit type boerderij van door de ene kamer naar de ander kamer…..in dit geval is er eerst een kleine hal met links aan de voorzijde een ruime kamer, grenzend aan de hal de keuken en de badkamer en rechts van de hal zijn er nog 2 kamers met een opslagruimte. Op het zeer grote perceel van 6888 m2 staan veel bijgebouwen waaronder een ruime stal. Ideaal voor het houden van dieren en of paarden. Een gedeelte van de bijgebouwen grenzen direct aan de boerderij en kunne dus makkelijk bij de leefruimte getrokken worden als men hiervoor wil kiezen. Het bruikbare woonoppervlak is nu 97 m2

Klein minpunt is het feit dat er direct voor de boerderij op gemeentegrond een huisje staat wat eigendom is van de watermaatschappij….

Elektra, water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een tegelkachel.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een interessante boerderij met een karakteristieke stijl maar wel met werk!

 

Prijs : 5.350.000 HUF K.K. ( ongeveer € 15.500,-) Kosten Koper.

 

Molvány is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Molvány telt 231 inwoners (2001). ( 5204)

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 39961
Prijs: 5,350,000 Ft.
Woonoppervlakte: 97 m2
Perceeloppervlakte: 6,888 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Direct beschikbaar
Elektra
Garage
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Internet mogelijk
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties