Geavanceerd Zoeken

1 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mozsgó

41,250,000 Ft.
Provincie: Baranya
Voeg toe aan favorieten
1212

Beschrijving

Villa op een unieke locatie met uitzicht op een privé meer!

In een werkelijke uitzonderlijk mooie omgeving in de uitloper van de heuvels van  Zselic  ligt het mooie en goed onderhouden middelgrote dorp Mozsgó waar alle noodzakelijke voorzieningen voor een plezierig dagelijks leven aanwezig zijn. De natuur kenmerkt zich ook door de vele riviertjes en meertjes welke binnen een beschermd gebied vallen. Er zijn veel wandel en fietsroutes en ideaal voor de natuurliefhebber!

Deze villa ligt op een zeer uitzonderlijke locatie namelijk pal aan een privémeer!

Wil je naar een grotere stad dan is Szigetvár maar op 8 km afstand ( 10 minuten per auto) en is ook goed met de bus te bereiken. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Hier zijn ruime eet-en drink gelegenheden aanwezig en uiteraard ook veel winkelmogelijkheden.

Prachtig gelegen aan privémeer een vrijstaand woonhuis met klein zwembad, grote garage en gastenhuis. Geschikt voor diverse doeleinden van zowel woon als woon/werken! Ook mogelijkheden voor groepsaccommodatie, camping, recreatie, cursussen etc.

Het object is gunstig gelegen aan de rand van het populaire dorpje Mozsgó (ca. 1.000 inw.), slechts anderhalve kilometer van Rijksweg 67 (Szigetvár-Kaposvár-Balaton). Op een perceel van ca. 1700 m2 ligt een mooi, recent vrijstaand woonhuis (114 m2), een ruime garage (50 m2) en een appartement (bijna gereed; 68 m2, met o.a. een woonkamer en 2 slaapkamers, een badkamer en een terras, verder in te richten als gastenhuis); rondom ligt de tuin met entree, binnenplaats, gazon, fruitbomen en een klein zwembad.

Het woonhuis heeft 2 verdiepingen met op de b.g. een entree, hal, grote woonkamer, keuken, voorraadkamer, badkamer, toilet en een groot terras met fraai uitzicht over het meer en op de 1e verdieping is een overloop, 2 slaapkamers, een badkamer, toilet en een balkon.

De beste indruk verkrijgt men tijdens een bezoek ter plaatse, met name de flexibiliteit voor het indelen en gebruiken naar eigen wensen zal dan opvallen. Naast de woning ligt een meer met een klein eilandje met een wateroppervlak van 0,88 ha. (14.500 m3), daaromheen ligt een parkachtig terrein met tuin, dat direct overgaat in de aansluitende uitgestrekte bossen. In totaal is dit deel, samen met het meer, ca. 2 ha. groot.

Ook ligt er nog een café/horecagelegenheid naast. Indien gewenst is dit terrein met meer, eilandje, park en bomen in nader overleg apart erbij te koop, al dan niet met het horecagedeelte. In totaal meet het complex ongeveer 20.000 m2, indien gewenst is aansluitend nog 50.000 m2 weide bij te kopen of pachten!

Electra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een Centrale Verwarming op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Instap klare villa op een uitzonderlijk mooie en uniek locatie met uitzicht over een privé meer!

 

Prijs : 41.250.000 HUF K.K. ( ongeveer € 128.800,-) Kosten koper.

 

Mozsgó is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Mozsgó telt 1132 inwoners. Wikipedia ( 9035)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 27736
Prijs: 41,250,000 Ft.
Woonoppervlakte: 232 m2
Perceeloppervlakte: 1,700 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Zolder
Gas verwarming
Uitzicht op het meer
Achtertuin
Voortuin
Omheinde tuin
Opslag
Garage
Bijgebouwen
Elektra
Gerenoveerd
Sceptic tank
Water uit eigen bron
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
TV en telefoon mogelijk
Zwembad
Gastenverblijf

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties