Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mozsgó

Categorieën:
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
645
Verkocht

Beschrijving

Interessante investeringsmogelijkheid!

In een werkelijke uitzonderlijk mooie omgeving in de uitloper van de heuvels van  Zselic  ligt het mooie en goed onderhouden middelgrote dorp Mozsgó waar alle noodzakelijke voorzieningen voor een plezierig dagelijks leven aanwezig zijn. De natuur kenmerkt zich ook door de vele riviertjes en meertjes welke binnen een beschermd gebied vallen. Er zijn veel wandel en fietsroutes en ideaal voor de natuurliefhebber!

Wil men naar een grotere stad dan is Szigetvár maar op 8 km afstand ( 10 minuten per auto) en is ook goed met de bus te bereiken. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Hier zijn ruime eet-en drink gelegenheden aanwezig en uiteraard ook veel winkelmogelijkheden.

Het gaat hier om een gebouw wat uit 2 appartementen bestaat en waarbij het winkelgedeelte ook makkelijk in een appartement kan worden omgebouwd waardoor er 3 appartementen ontstaan….uiteraard is het ook mogelijk om het geheel bij elkaar te trekken en er een mooie ruime familiewoning van te maken of zelfs een meer generatie woning…..vele mogelijkheden dus! Het complex is gebouwd in 1986 en in 2015 geheel gerenoveerd.

Het woonoppervlak is 127 m2 en er zijn 5 kamers en een ruime zolder van 70 m2. Er zijn 2 keukens,2 badkamers. Op het perceel van 719 m2 staat ook nog een dubbele garage.

Het is echt een gebouw met een uitstraling!

Electra en water  zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een Centrale Verwarming op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

De verhuurmogelijkheden zijn goed!

 

 

Mozsgó is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Mozsgó telt 1132 inwoners. Wikipedia ( 5177)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 31395
Woonoppervlakte: 127 m2
Perceeloppervlakte: 719 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Jaar gebouwd: 1986
Other Features
Elektra
Garage
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties