Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nagyvejke

13,900,000 Ft.
Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1964

Beschrijving

Ruime klassieke boerderij,

Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving en zeer centraal ten opzicht van Tevel en Bonyhád ligt het kleine dorp Nagyvejke. In het dorp zijn nog minimale basisvoorzieningen aanwezig maar het grote dorp Tevel ligt maar op een kleine 15 minuten en de groter stad Bonyhád op een klein half uurtje. Het middelgrote dorp Kisdorog ligt op een kleine 25 minuten en daar zijn nog veel voorzieningen aanwezig. Op maar 3 km ligt het hoofddorp en daar is een postkantoor en nog andere voorzieningen.

De boerderij is gelegen in het “centrum” op een hoek en is in een goede en direct bewoonbare staat. Veel is al gerenoveerd en past bij West-Europese smaak. Belangrijk is te weten dat de straat waar de boerderij ligt alleen voor het bestemmingsverkeer van het kleine dorp is dus minimale overlast van auto’s.

Het woonoppervlak met de aangrenzende bijgebouwen is maar liefst 258 m2 en er zijn 4 kamers,een keuken en 2 badkamers met toilet. Op het praktische  perceel van 2546 m2 staan diverse bruikbare bijgebouwen waaronder een kleine zomerkeuken welke makkelijk om te bouwen is naar een extra gastenverblijf en uiteraard ontbreekt een wijnkelder ook niet.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank en als verwarming zijn houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ruime klassieke, in goede staat verkerende, Hongaarse boerderij gelegen in een mooie en met veel natuur omgeven omgeving.

 

Prijs : 13.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 39.500,-) Kosten Koper.

 

Nagyvejke is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Nagyvejke telt 200 inwoners (2001). ( 799-171 )

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 38069
Prijs: 13,900,000 Ft.
Woonoppervlakte: 258 m2
Perceeloppervlakte: 2,546 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder
Zonder meubels

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties