Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pári

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
4360
Verkocht

Beschrijving

Grote boerderij in goede staat en in een mooie omgeving!

In een prachtige omgeving,ietwat heuvelachtig en met veel bos ,staat deze ruime uit steen en leem opgetrokken klassieke Hongaarse boerderij in het middelgrote dorp Pári.

Pári biedt alles wat nodig is voor het dagelijkse leven maar je kunt ook naar de grotere plaats Tamasi. Het Balaton is binnen een uurtje te bereiken ( 45 km )

De boerderij heeft een woonoppervlakte van 90 m2 en staat op een praktisch perceel van 916 m2. Er zijn 5 kamers, de grootste is 28 m2 en de kleinste is 6 m2 en maar liefs 2 badkamers met toilet. Er is rekening gehouden met de authentieke sfeer want alle deuren en raamkozijnen en ramen en trappen zijn van hout. De vloeren zijn van laminaat en tegels en allemaal in een neutrale kleur.

De boerderij is in stijl gerenoveerd en het geheel is in een goede en nette staat. Naast de boerderij zijn er ook nog enkele bijgebouwen en een garage ontbreekt ook niet. Belangrijk: de garage staat vast aan de boerderij en kan gemakkelijk bij de woonruimte getrokken. Dit levert ongeveer 22 m2 extra woonruimte op!

Nog meer ruimte nodig?

Geen probleem want de zolder is geschikt gemaakt om hier kamers te maken en daarmee kun je het woonoppervlak met makkelijk nog eens 80 m2 vergroten. Dus er is een potentieel van 90+22+80=192 m2!!

De mooie galerij heeft een klein overdekt terras waar het goed vertoeven is. Alles is netjes omheind en de tuin is goed verzorgd.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er de bekende houtkachels.

Kortom een zorgeloze koop!

 

Pári is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Pári telt 691 inwoners. Wikipedia
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 9644
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 916 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gedeeltelijk gerenoveerd
Gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties