Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Patosfa

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1467
Verkocht

Beschrijving

 

Leuke woning met wat werk!

Net buiten de grens van het comitaat Baranya en net binnen Somogy ligt het kleine dorp Patosfa. Het is een typisch Hongaars dorp. Er zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig maar de afstand naar Kaposvár is ongeveer 35 km en de kleinere stad Szigetvár is met een kleine 15 minuten te bereiken. Hier zijn de bekende supermarkten Lidl,Aldi,Tesco,Spar etc te vinden. De omgeving is met veel natuur omgeven en men heeft hier nog alle ruimte. Het leuke is ook dat er een camping in het dorp is welke gerund wordt door een Nederlands echtpaar. Dit zorgt altijd voor extra beweging in het dorp! En vergeet ook niet de diverse thermaalbaden in de directe omgeving!

Het klassieke Hongaarse huis heeft een woonoppervlak van ongeveer 110 m2 en er is een woonkamer,keuken,bijkeuken,3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Het geheel is in een redelijk,nette en direct bewoonbare staat ( volgens Hongaarse normen) maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken. Een goede poetsbeurt, likje verf,stukwerk en of een nieuw behang doet wel al wonderen. De leegstand ( het NIET ventileren en verwarmen ) laat wel wat sporen achter zoals wat vocht en loslatend verf en stukwerk.

Op het diepe perceel staan diverse bruikbare bijgebouwen en men heeft vanuit de achterzijde een prachtig panoramisch uitzicht over het glooiende landschap ( wel kenmerkend voor dit dorp en omgeving)  Men moet wel nog wat bomen snoeien om dit uitzicht te krijgen. Op het ruime en vlakke perceel van meer dan 5000 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een dubbel garage.

LET OP: de aangrenzende percelen aan de rechterzijde zitten nu in de koop waardoor men een ruime mate van privacy heeft. Het betreft bouwpercelen en op een van de percelen staat nog een afbraak-huisje. Men heeft dan de beschikking over ruim 1.6 ha ( 16.000 m2 )…ideaal om paarden te houden. Een camping is niet mogelijk omdat er reeds een bestaande camping in het dorp aanwezig is.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Gewoon een nette,degelijke woning wel met wat werk op een uitzonderlijk groot perceel ( binnengebied) en dat voor een goede prijs!

 

De woning wordt vanaf nu alleen nog verkocht met de beide aangrenzende percelen!

 

 

 

 

Patosfa is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Patosfa telt 304 inwoners (2001). ( 9006 )

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 25040
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 16,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Verkocht

Patosfa

Zeer nette woning voor een echt scherpe prijs! Net buiten de grens van het comitaat Baranya en net binnen Somogy li [meer]
Zeer nette woning voor een echt scherpe prijs! Net buiten de grens van het comitaat Baranya en net binnen Somogy li [meer]
31 74 m22,144 m2meer
ID:30778
patosfa 1
Verkocht

Patosfa

Leuke en kleine boerderij! In het kleine dorp Patosfa ligt deze nette in goede staat verkerende boerderij. Deze boe [meer]
Leuke en kleine boerderij! In het kleine dorp Patosfa ligt deze nette in goede staat verkerende boerderij. Deze boe [meer]
21 70 m22,000 m2meer
ID:6806

Vergelijk Advertenties