Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pécs

18,000,000 Ft.
Categorieën:
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
131
Belegging

Beschrijving

Interessante investering!

Midden in de Culturele Hoofdstad van Europa 2010, Pécs, ligt dit appartement met uitzicht over de stad. Alle voorzieningen liggen op loopafstand en het centrum van Pécs is in een kleine 5 minuten te bereiken. Cultuur, eet en drinkgelegenheden, winkels en ga zo maar door! Dit is het leven in de de sprankelende stad Pécs! De bushalte ligt op 25 meter van het appartement en binnen 50 meter liggen scholen, universiteit ( POTE ) ziekenhuispost en de Aldi ligt aan de overkant van de weg.

Het appartement is in een redelijke staat maar een modernisatie is wel gewenst maar gelet op de uitstekende ligging ZEER geschikt voor de verhuur zowel aan studenten als aan een gezin of stelletje. Het appartementengebouw heeft 4 verdiepingen ( geen lift ) en dit appartement is gelegen op de 1e verdieping. Alle voorzieningen zoals: Spar, TESCO, Praktiker, Decathlon, Postkantoor, apotheek liggen in een straal van 200 meter en de Medische Universiteit ligt op 1.5 km.

Met een woonoppervlakte van 54 m2 is het een best ruim appartement gelet op Hongaarse begrippen. Er is een hal,2 kamers, keuken en een badkamer met toilet.   Er is een klein balkon gelegen op het westen van 4 m2. In de kelder is er nog een kleine opslagruimte.

Als men er nog wat geld insteekt voor de modernisatie ( € 6000,-) dan kan men via de verhuur een mooi rendement halen van ongeveer 7% en dat los van de waardevermeerdering.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas via de stadsverwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Interessant appartement gelegen op een toplocatie en in een van de mooiste steden van Hongarije!

 

Prijs: 18.000.000 HUF K.K. ( ongeveer  € 52.500,-) Kosten Koper.

 

Pécs is met 146.581 inwoners (2014) de op vier na grootste stad van Hongarije. De stad ligt in het zuidwesten van het land, in de beschutting van het Mecsekgebergte, even ver van de Donau als van de Drau. Het is de hoofdstad van het comitaat Baranya. Sinds 1954 is het een “stad met comitaatsrecht” (megyei jogú város). Als zuidelijkste grote stad van Hongarije wordt de stad gekenmerkt door een mediterraan aandoende sfeer. Bovendien herbergt de stad de opvallendste Turkse bouwwerken van Hongarije, die in het land verder niet bijzonder talrijk zijn. Bron: wikipedia 799-191

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 40452
Prijs: 18,000,000 Ft.
Woonoppervlakte: 54 m2
Perceeloppervlakte: 58 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Direct beschikbaar
Elektra
Gas verwarming
Internet mogelijk
Opslag
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties