Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pécs

Per maand
Categorieën:
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1019
Verhuurd

Beschrijving

Gerenoveerd appartement met terras in Pécs te huur!

Midden in de Culturele Hoofdstad van Europa 2010, Pécs, ligt dit appartement met uitzicht over de stad. Alle voorzieningen liggen op loopafstand en het centrum van Pécs is in een kleine 5 minuten te bereiken. Cultuur,eet en drinkgelegenheden,winkels en ga zo maar door! Dit is het leven in de de sprankelende stad Pécs! De bushalte ligt op 25 meter van het appartement en binnen 50 meter liggen scholen,universiteit ( POTE ) ziekenhuispost en de Aldi ligt aan de overkant van de weg.

Ideaal voor mensen die eerst eens willen verkennen hoe het is om in Hongarije te wonen en van daar uit rustig gaan kijken naar een eventuele koopwoning.

Met een woonoppervlakte van 54 m2 is het een best ruim appartement gelet op Hongaarse begrippen. Er is een hal,2 kamers,keuken en een badkamer met toilet. Recentelijk is het gehele appartement gerenoveerd. Er is een klein balkon gelegen op het zuiden van 3 m2. In de kelder is er nog een kleine opslagruimte.

Het appartement,gelegen op de 4e verdieping en zonder lift, wordt zonder meubels verhuurd. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Minimale huurtermijn is 6 maanden.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas via de stadsverwarmimg. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Net appartement gelegen in een van de mooiste steden van Hongarije.

 

Prijs: 95.000 HUF ( ongeveer € 300,- ) per maand exclusief de nutsvoorzieningen van 25.000 HUF ( € 80,-)

 

Pécs is met 146.581 inwoners (2014) de op vier na grootste stad van Hongarije. De stad ligt in het zuidwesten van het land, in de beschutting van het Mecsekgebergte, even ver van de Donau als van de Drau. Het is de hoofdstad van het comitaat Baranya. Sinds 1954 is het een “stad met comitaatsrecht” (megyei jogú város). Als zuidelijkste grote stad van Hongarije wordt de stad gekenmerkt door een mediterraan aandoende sfeer. Bovendien herbergt de stad de opvallendste Turkse bouwwerken van Hongarije, die in het land verder niet bijzonder talrijk zijn. Bron: wikipedia 799-74

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 35055
Woonoppervlakte: 54 m2
Perceeloppervlakte: 54 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Borg 3 maanden
Direct beschikbaar
Elektra
Exclusief nutsvoorzieningen
Gas verwarming
Gerenoveerd
Inboedelverzekering voor huurder
Internet mogelijk
Opslag
Riolering
Stadsverwarming
TV en telefoon mogelijk
Water
Zonder meubels

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

40
Te Huur
Verhuurd

Pécs

Per maand
Ruim appartement met terras in Pécs te huur! Midden in de Culturele Hoofdstad van Europa 2010, Pécs, ligt dit ruim [meer]
Ruim appartement met terras in Pécs te huur! Midden in de Culturele Hoofdstad van Europa 2010, Pécs, ligt dit ruim [meer]
21 80 m280 m2meer
ID:34522

Vergelijk Advertenties