Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pécsvárad

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2823
Verkocht

Beschrijving

Een echte uitdaging op een top locatie!

Nabij de prachtige stad Pécs ligt de kleinere stad Pécsvárad. De stad is gelegen in een prachtige natuurlijke en heuvelachtige omgeving. De verbindingswegen van en naar Pécsvárad  zijn zeer goed. Het is een welvarende en goed verzorgde stad met veel voorzieningen en ideaal om permanent en met een gezin te wonen. Er zijn scholen,winkels, eet en drinkgelegenheden. De afstand naar de universiteitsstad Pécs is maar 20 minuten en zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Er zijn is veel cultuur te vinden en vergeet niet de vele fiets en wandelroutes. Hierdoor leent de woning zich ook goed voor de verhuur als vakantiewoning!

Deze,mooi gelegen,stadsboerderij is gelegen op een heuvel en aan een mooi plein met veel groen. De winkels zijn op 150 meter afstand en dat geldt ook voor de bushalte. De boerderij is gebouwd in 1856 en in de loop der jaren daarna aangepast aan de tijd…..helaas vanaf de jaren 90 een beetje in de tijd blijven steken en na het overlijden van de eigenaar ( is in familiebezit gebleven ) door de leegstand in verval geraakt. De basis is nog in orde ( alleen op een punt moet er structueel wat gedaan worden maar wel zeer goed mogelijk en ook niet bijzonder moeilijk maar moet wel gedaan worden) maar er is nog wel veel werk te verzetten.

De woning heeft een woonoppervlakte van 119 m2 en er zijn 3 ruime kamers,een keuken,badkamer met toilet,provisieruimte. De mooie grote poort geeft toegang tot de binnenplaats en de tuin. Het perceel is 799 m2 groot en er staan nog diverse bijgebouwen op waaronder een carpoort en een grote degelijk stal. Doordat de boerderij op een heuvel ligt heeft men ( nadat men de begroeiing heeft gesnoeid ) aan de achterzijde een mooi panoramisch uitzicht over de wijnvelden.

LET OP: het is zeer zeker een woning met veel werk maar de locatie is top en meer dan waard om deze extra investeringen te doen! De buren zijn al in een vergevorderd stadium met renovatie.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er nu elektra kachels maar het gas ligt op het terrein en kan makkelijk en zonder veel kosten doorgetrokken worden tot in de woning.Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Mooi gelegen stadsboerderij met heel veel werk maar zeker een top investering!

 

 

 

Pécsvárad is een stad (város) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Pécsvárad telt 4069[1] inwoners (2007).(799E)

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 25144
Woonoppervlakte: 119 m2
Perceeloppervlakte: 799 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Jaar gebouwd: 1856
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Vergelijkbare Advertenties

20181213_161004
Verkocht

Pécsvárad

Deze villa koopt men alleen al voor de locatie! Nabij de prachtige stad Pécs ligt de kleinere stad Pécsvárad. De st [meer]
Deze villa koopt men alleen al voor de locatie! Nabij de prachtige stad Pécs ligt de kleinere stad Pécsvárad. De st [meer]
42 131 m22,019 m2meer
ID:28049

Vergelijk Advertenties