Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pellérd

Categorieën: ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1469
Verkocht

Beschrijving

Dit object koopt men voor de goede locatie!

Zeer nabij de prachtige stad Pécs ligt de welvarende voorstad Pellérd waar men alle voorzieningen voorhanden heeft. Supermarkten,winkels,eet en drinkgelegenheden,garages.benzinestation,banken,postkantoor en ga zo maar door. In Pellérd wonen veel Hongaren die in Pécs werken maar niet in de stad willen wonen. Het is een welvarende voorstad. Pécs is binnen 5 minuten te bereiken en de infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar Pellérd zijn uitstekend.

Deze majestueuze woning is in een zeer slechte staat en dient compleet te worden gerenoveerd maar gelet op de locatie zal het iedere € waard zijn. Het heeft weinig zin om in dit geval een indeling van de woning te geven omdat het eigenlijk geheel opnieuw moet en zal worden ingedeeld. Op het ruime perceel van maar liefst 3001 m2 ( en dat in Pellérd ) staan vele grote en wederom majestueuze bijgebouwen en stallen. Ruimte,ruimte en nog een ruimte!

Het is geen project voor de beginners maar eigenlijk is het zo dat men betaald voor de grond en de woning en bijgebouwen er “gratis” bij krijgt.

Electra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een echte uitdaging voor iemand met het nodige budget en die ziet wat voor potentieel de woning heeft op deze top locatie!

 

 

Pellérd is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Pellérd telt 1984 inwoners (2001).9061

In Pellérd zijn archeologische vondsten gedaan uit de Romeinse tijd. De eerste vermelding van de plaats dateert uit 1305. Het dorp is tijdens de Turkse bezetting bijna volledig met de grond gelijk gemaakt, maar werd kort na de verdrijving van de Turken weer bevolkt – wat blijkt uit het kerkje uit 1700.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 31140
Woonoppervlakte: 185 m2
Perceeloppervlakte: 3,001 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties