Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Pincehely

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3548
Verkocht

Beschrijving

Leuke boerderij met een mogelijk tot gastenverblijf!
In het leuke middelgrote plaatsje Pincehely ligt deze klassieke Hongaarse boerderij van leem welke nog in redelijk tot goede staat verkeerd. In het dorp zelf zijn alle voorzieningen aanwezig om niet het dorp uit te hoeven zoals een supermarkt,eetgelegenheid,enkele kleine praktische winkels en uiteraard mag een Hongaarse café niet ontbreken. Het dorp ligt in heen heuvelachtige omgeving omringd door weidegrond en bossen. Wil je toch naar een wat grotere plaats dan kun je naar Tamasi gaan. Deze plaats ligt op 14 km van Pincehely en met de auto ongeveer 20 minuten. Een dag Balaton? Geen probleem want Siofok ( Balatonmeer) is binnen een uurtje te bereiken. ( ongeveer 55 km ) dus heel goed te doen.
De boerderij ligt redelijk in het centrum van het dorp maar wel in een rustig zijstraatje. De straat ( asfalt )ziet er goed verzorgd uit wat ook een voordeel is. De boerderij bestaat uit een hoofdgebouw en een separaat bijgebouw. De huidige/vorige bewoners hebben ervoor gekozen om in het separaat bijgebouw, ongeveer 35 m2, de keuken,badkamer en toilet te maken. Daar zijn dus alle voorzieningen zoals afvoer en water. In het hoofdgebouw, ongeveer 70 m2, is geen water maar wel elektra en er zijn 3 kamers waarbij de middelste kamer makkelijk ingedeeld kan worden met een douche en toilet en misschien ook nog een kleine keuken. Je hebt dan nog over een grote huiskamer en een slaapkamer.  Aan het hoofdgebouw zijn diverse bijgebouwen aangebouwd die misschien bij de leefruimte kan worden getrokken. Een wijnkelder en een garage ontbreekt ook niet.
Het perceel is met 1000 m2 niet groot maar wel praktisch en vlak.
De woning is zoals reeds aangegeven in een best goede staat maar zal een modernisatie absoluut verwelkomen.
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via de riolering. Als verwarming dienen gas convector(s) en houtkachels.
Kortom een leuke woning met veel potentie.

Pincehely is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Pincehely telt 2564 inwoners. Wikipedia
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 8175
Woonoppervlakte: 70 m2
Perceeloppervlakte: 1,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Houtkachel
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Riolering
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Pincehely

Wederom een mooie ,typisch Hongaarse, Schwabische boerderij , uit 1950 en is uit LEEM opgetrokken ,met wat werk. De [meer]
Wederom een mooie ,typisch Hongaarse, Schwabische boerderij , uit 1950 en is uit LEEM opgetrokken ,met wat werk. De [meer]
2 80 m21,100 m2meer
ID:6007

Vergelijk Advertenties