Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Siklós-Szölöhegy

33,750,000 Ft.
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
203
Wijngaard

Beschrijving

Wijngaard met alle bijbehorende gebouwen!

In het zuiden van Baranya in een heuvelachtige en natuurlijke omgeving te midden van een groot wijn gebied ligt de plaats Siklós. Het is een middelgrote plaats met alle voorzieningen die men nodig heeft zoals een ziekenhuis, dokter, winkels, veel wijnproeverijen, restaurants, postkantoor, een thermaalbad en nog veel meer… Een best bruisende stad met ook reeds veel voorzieningen en…..veel wijnproeverijen en het bekende kasteel en je bent binnen enkele minuten in het centrum. De Kroatische grens is maar 12 km verder dus een dagje over de grens winkelen is goed te doen. Wie kan zeggen ik ga even winkelen in Kroatië? De stad Pécs is binnen 35 minuten te bereiken per auto en er is ook een goede busverbinding. Veel cultuur, mooie natuur en heuvelachtige omgeving met veel wandel en fietsmogelijkheden. De wijngaard is gelegen in het zeer bekende wijngebied van Siklós.

Dit is echt iets voor iemand met veel liefde voor wijn en het maken van wijn want het komt niet zo vaak voor dat men een wijngaard kan aankopen. Uiteraard dient men de kennis te hebben of deze te willen opdoen om hier wat interessants van te kunnen maken.  De wijnranken geven Italiaanse Riesling, Cabernet , Tramini en Oporto druiven. Alles wat men nodig heeft om wijn te maken is aanwezig en bruikbaar ( oud maar nog goed ) Er zijn persruimtes, wijnkelders, opslagruimtes en productieruimtes ( totaal ongeveer 350 m2 ) zodat men gelijk kan beginnen. Het perceel met alle wijnranken en gebouwen is maar liefst 28.210 m2 ( ruim 2.8 ha ) groot waardoor er ook een rendabele productie te realiseren is. op dit moment kan met uit de beschikbare wijnranken ongeveer 200 hl halen ( ongeveer 20.000 liter ! )

LET OP: het gaat hier om buitengebied/ wijngebied met een lange aankoopprocedure waar men maximaal 1 ha per persoon op naam kan krijgen…..men moet dus met 3 personen zijn of het moet op 3 namen komen.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Internet en tv aansluiting is mogelijk. Verwarming is niet aanwezig.

Ideale kans om een echte “wijnboer met eigen wijngaard” te worden in het meer en meer opkomend wijnland Hongarije.

 

Prijs : 33.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 95.000,- ) Kosten Koper.

Siklós is een plaats in het zuiden van het comitaat Baranya en ligt 12 km van de Kroatische grens. ( 899-187)

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 39842
Prijs: 33,750,000 Ft.
Woonoppervlakte: 350 m2
Perceeloppervlakte: 28,210 m2
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Internet mogelijk
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Perceel meer dan 10.000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water uit eigen bron
Wijn kelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties