Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Somogyfajsz

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2943
Verkocht

Beschrijving

 

Leuke sfeervolle woning centraal gelegen.

Centraal gelegen tussen Kaposvár en het Balatonmeer ligt het middelgrote dorp Somogyfajsz waar men beschikt over alle benodigde voorzieningen welke nodig zijn voor het dagelijkse leven. Supermarkt,café en een dorpswinkel. De stad Kaposvár ligt op 30 km. Hier is het goed shoppen!

De woning zelf is volledig uit steen opgetrokken en heeft een betonnen fundering en is gewoon in goede staat en kan met wat cosmetische aanpassingen meteen bewoond worden. Binnen in de woning is te tijd stil blijven staan.

Het woonoppervlak is met 65 m2 niet zo heel groot maar wel groot genoeg voor permanente bewoning. Er zijn aan de voorzijde twee kamers te weten een woonkamer en keuken dan heb je een leuke tussenkamer met aansluitend een hal met een aparte badkamer en toilet ( deze moet wel vernieuwd worden maar alles is er ) en vanuit een sfeervolle doorgang ga je naar de achterkamer. Er zijn dus 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet. Via een authentieke deur gaat men naar een grote en goed bruikbare zolder met stahoogte. Hier kan men met gemak nog 3 slaapkamers en een extra badkamer maken.

Op het perceel ( smal en diep ) van ongeveer 3000 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen voor opslag of voor het houden van kleinvee.

De rugkant en de topskant van de woning is strak en met een stuclaag afgewerkt. Ook aan de rugkant is een waterafvoer/goot gemaakt.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een typisch Hongaarse tegelkachel welke twee kamers tegelijk verwarmd ( de voorkamer met de keuken ) Internet/telefoon en tv zijn mogelijk. Gas ligt voor aan de straat en kan worden aangesloten.

Kortom een woning met weinig werk.

 

 

Somogyfajsz is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Somogyfajsz telt 548 inwoners (2001).(706)

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 12945
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceeloppervlakte: 3,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
Soort van sceptic tank
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties