Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Székelyszabar

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2856
Verkocht

Beschrijving

Ruime typisch Hongaarse boerderij!

Nabij de historische stad Mohács ( 15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de bekende Hongaarse wijngebieden ligt het dorp Székelyszabar. Hier zijn nog de benodigde voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel,supermarkt,kroeg en een postkantoor. Zoals aangegeven is Mohács ( 25.000 inwoners) in 10 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken per auto. De omgeving is ideaal voor mensen die van wandelen,fietsen houden. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. Centraal gelegen ook ten opzichte van de snelweg M6 naar Boedapest.

 

De typisch Hongaarse boerderij is in een redelijke staat en kan zeer zeker een forse modernisatie gebruiken maar de meeste voorzieningen zijn wel reeds voorhanden. Het woonoppervlak is maar liefst 144 m2 en er zijn 4 kamers en een badkamer met toilet. De boerderij is wel gewoon bewoonbaar!

Op het ruime perceel van 3852 me staan diverse zeer bruikbare bijgebouwen waaronder een zomerkeuken,stal en 3 kelders en 2 pershuizen. Een gedeelte van het perceel is agrarische grond en derhalve zeer geschikt om zelfvoorzienend te leven of voor het houden van dieren.

Water,elektra en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een degelijke,ruime boerderij met werk en dat in een mooie centraal gelegen omgeving.

 

Székelyszabar is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Székelyszabar telt 644 inwoners. Wikipedia (899-91)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 31413
Woonoppervlakte: 144 m2
Perceeloppervlakte: 3,852 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Hongaarse zomerkeuken
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Székelyszabar

4,800,000 Ft.
Ruime te renoveren boerderij! Nabij de historische stad Mohács ( 15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de be [meer]
Ruime te renoveren boerderij! Nabij de historische stad Mohács ( 15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de be [meer]
31 174 m23,064 m2meer
ID:38683

Vergelijk Advertenties