Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szentdénes

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
5230
Verkocht

Beschrijving

Majestueus landhuis “oude stijl” op een heel groot perceel!
U heeft denk ik wel eens de foto’s gezien van de grote klassieke herenhuizen waar u van denkt “wow”….nu dit is zo soort woning! Deze woning ligt in het kleine dorp Szentdénes welke zeer centraal gelegen is ten opzichte van Szigetvár ( 15 minuten en 13 km ) en Pécs ( 35 minuten en 28 km )  In het dorp zelf zijn de basisvoorzieningen aanwezig maar voor de grotere inkopen bent u binnen 15 minuten in de middelgrote stad Szigetvár.
Ideaal dus….!
Deze villa uit de jaren 40 heeft echt een “wow” factor en bestaat naast het majestueuze hoofdhuis ook nog uit diverse grote stallen en grote bijgebouwen…..en dat alles op een perceel van maar liefs 12.413 m2 . Het complex was in het verleden van een grote herenboer met een aanzienlijke welstand.  Het geheel ademt nog steeds deze charme uit en er zijn nog veel authentieke details aanwezig.
Het Mansardedak ( Een Mansardedak is een variant op een zadeldak en wordt ook wel een gebroken kap genoemd. Het Mansardedak is voorzien van een extra knik in de langsrichting en bestaat hierdoor uit vier vlakken; twee licht hellende bovenvlakken bij de nok en twee steilere onder vlakken tegen de gevel. De zolder krijgt hierdoor een grotere bruikbare ruimte. Het dak is vernoemd naar de 17e eeuwse architect Mansart.) is een echt sprekend iets!
Het woonoppervlak van de villa is 142 m2 en er zijn 8 kamers een kelder en een badkamer met toilet.  De villa heeft 2 ingangen waarbij 1 ingang uitkomt op een prachtig ontworpen overdekt terras. De villa is nog in goede staat en is ook meteen bewoonbaar…..maar uiteraard kan een modernisatie geen kwaad. Inmiddels is door de leegstand er wel wat/veel werk nodig….maar deze woning verdient het om in ere hersteld te worden…..!
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er mooie houtkachels.
Echt iets voor iemand die wat “anders”wil en de prijs is ook nog een top!
Szentdénes is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szentdénes telt 324 inwoners. Wikipedia ( 5026)
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 9572
Woonoppervlakte: 142 m2
Perceeloppervlakte: 12,413 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 6
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Kelder
Omheinde tuin
Open haard
Opslag
Perceel meer dan 10.000 m2
Sceptic tank
Voortuin
Water
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

4200716-17
Verkocht

Szentdénes

Leuke woning met gastenverblijf! Deze woning ligt in het kleine dorp Szentdénes welke zeer centraal gelegen is ten [meer]
Leuke woning met gastenverblijf! Deze woning ligt in het kleine dorp Szentdénes welke zeer centraal gelegen is ten [meer]
11 60 m22,197 m2meer
ID:15616

Vergelijk Advertenties