Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Szentgáloskér

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3362
Verkocht

Beschrijving

Stenen kwadraat woning met weinig werk!
Deze volledig uit steen opgetrokken klassieke Hongaarse kwadraatwoning staat in het middelgrote dorpje Szentgáloskér en ligt lekker centraal ten opzichte van Kaposvár ( 30 minuten rijden , 23 km ) en het Balatonmeer ( 1 uur rijden , 55 km ) In het dorp zelf zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt en bar en in de directe omgeving zijn genoeg grotere dorpen met meer inkoopmogelijkheden. Enkele campings liggen ook in een straal van 20 km.

De woning zelf heeft een woonoppervlak van ongeveer 65 m2 en er zijn 3 kamers een keuken en een badkamer ( geen toilet ) en er is ook een ruime provisiekamer welke geschikt is om er een separaat toilet en en ruimte voor de wasmachine en droger te maken. Aan de achterzijde van de provisieruimte is een extra praktische ruimte van ongeveer 20 m2 welke makkelijk bij de woning getrokken kan worden. De aanbouw is ook van steen. Als men gaat kijken naar de algehele staat van de woning is deze gewoon goed ( volgens Hongaarse normen ) te noemen maar enige modernisatie kan uiteraard geen kwaad.
Op het perceel van ongeveer 3300 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen waaronder een wijnkelder,garage en een ruime stal welke ook nog in een redelijk/goede staat verkeerd.
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is Centrale Verwarming op gas. Internet en Tv zijn mogelijk en er zijn reeds 3 groepen elektra en zelfs krachtstroom.

Prijs : 3.750.000 HUF K.K. ( ongveer € 12.500,- ) Kosten Koper.

Szentgáloskér is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Szentgáloskér telt 614 inwoners. Wikipedia ( 705)
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 13012
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceeloppervlakte: 3,300 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Hongaarse zomerkeuken
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Video presentatie

Szentgáloskér

17,500,000 Ft.
Woning met een mooi uitzicht! Deze volledig uit steen opgetrokken woning ligt in het middelgrote dorpje Szentgálosk [meer]
Woning met een mooi uitzicht! Deze volledig uit steen opgetrokken woning ligt in het middelgrote dorpje Szentgálosk [meer]
21 95 m22,242 m2meer
ID:31660

Vergelijk Advertenties