Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Táska

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1917
Verkocht

Beschrijving

Leuke en degelijke (vakantie)woning nabij het Balatonmeer!

Nabij het Balatonmeer ( 16 Km ) ligt het dorp Táska waar men nog enkele basisvoorzieningen kunt vinden maar grotere plaatsen zijn op korte afstand. Het dorp geeft een verzorgde indruk….leuke woning en een leuk dorp. Balatonfenyves ( 1885 inwoners ) ligt vlak aan het Balatonmeer en is binnen 10 minuten te bereiken. De ligging is dus ideaal zowel voor vakantiewoning dan wel permanente bewoning!

De kwadraatwoning ,opgetrokken uit steen en ietwat leem, heeft een woonoppervlakte van 100 m2 en er zijn 3 kamers, een hal,een sere,,een keuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in direct bewoonbare staat maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken. In dit geval komt men met een flinke poetsbeurt en een likje verf al een heel eind. De muren,fundering en het dak zijn in een goede staat. Je komt niet snel een woning als deze tegen en ook nog in een goed staat.

Op het perceel van ongeveer 2300 m2 staan uiteraard nog enkele bijgebouwen  en op het perceel staan veel fruitbomen. Het perceel is breed en niet zo diep. Er is een eigen ingang voor de auto en men kan zo in de garage.Door de centrale ligging ten opzichte van het Balatonmeer is de woning ook geschikt voor de verhuur als vakantiewoning. De weg naar het Balatonmeer is gewoon goed en er is ook regelmatig openbaar vervoer.

Electra ( inclusief krachtstroom ) en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Er is reeds een gasaansluiting op het perceel en deze kan worden aangesloten.  internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal om mee te starten en dat voor een heel goede prijs!

 

Táska is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Táska telt 488 inwoners (2001).(7035)

 

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 19735
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 2,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties