Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tormás

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1292
Verkocht

Beschrijving

Een woning op een leuke locatie wel met veel werk!

In het noordelijke gedeelte van Baranya en nabij de grotere plaats Sásd ligt het kleine dorp Tormás. Kenmerkend is toch wel de mooie,weidse en heuvelachtige omgeving met mooie uitzichten. De regio bestaat uit vele kleine dorpjes met de authentieke Hongaarse sfeer. Geïsoleerd?……nee hoor! De verbindingen zijn goed en er is in de omgeving veel te doen. De grote plaats Sásd ( 11 km ) is binnen 15 minuten te bereiken. Kaposvár en Pécs zijn beiden binnen 45 minuten te bereiken. Er zijn ook regelmatige busverbindingen van en naar de bovengenoemde steden! Tormás is een wat langgerekt dorp waar nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zijn waaronder een buurtwinkel.

Deze degelijke woning gelegen midden in het “centrum” van het dorp is in een matige staat en er moet nogal wat aan gebeuren maar de basis is nog in orde en de locatie is mooi! Het woonoppervlak is ongeveer 90 m2 en er zijn 3 kamers een badkamer,hal,keuken met toilet. De woning moet geheel worden gerenoveerd en een vloer in de woonkamer moet worden opgehoogd. De lange leegstand heeft de woning geen goed gedaan maar het is zeker nog de moeite waard om er iets leuks van te maken. Op het perceel ( bestaat uit 3 percelen) van 5023 m2 staat ook nog een mooie ruime schuur welke wel aangepakt moet worden!

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een soort van septic tank. Er is geen verwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Gas en riool is niet aanwezig in het dorp.

Gewoon een woning met potentieel op een leuke locatie en voor een interessante prijs!

 

Prijs : 2.850.000 HUF K.K. ( ongeveer € 9.500,- ) Kosten Koper.

 

Tormás is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Tormás telt 344 inwoners (2001).( 754E)

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 23163
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 5,023 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

tormás 1-6
Verkocht

Tormás

Mooie boerenhoeve in een redelijke/goede staat met veel charme! In het noorden van Baranya in het plaatsje Tormás l [meer]
Mooie boerenhoeve in een redelijke/goede staat met veel charme! In het noorden van Baranya in het plaatsje Tormás l [meer]
3 100 m22,018 m2meer
ID:7301

Vergelijk Advertenties