Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Udvar

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
470
Verkocht

Beschrijving

Ruime klassieke boerderij met werk!

Nabij de Kroatisch grens en centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het kleine dorp Udvar. Hier zijn nog diverse basisvoorzieningen te vinden maar door de goede ligging is de grote plaats Mohács maar 12 minuten rijden ( 11 km ) en de prachtige stad Pécs is met 30 minuten te bereiken ( 55 km ) doordat men een goede aansluiting heeft op de provinciale weg richting de stad. De omgeving kenmerkt zich duidelijk door de weidsheid en het vergezicht. De grensovergang van/naar Kroatië is aan het einde van het dorp zodat men ook makkelijk naar Kroatië kan gaan.

Deze boerderij is in een redelijke staat ( volgens Hongaarse normen ) en direct bewoonbaar maar een forse modernisatie is wel nodig maar het kan stap voor stap. Het woonoppervlak is 140 m2 en er is een galerij,4 kamers,badkamer met toilet,keuken en een opslagkamer. Het voordeel is wel dat al het moderne comfort aanwezig.  Op het ruime perceel van 6449 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen zoals een garage,stal,en een wijnkelder.

Elektra water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarmimg zijn er gasconvectoren en een cv op gas. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Zeer geschikt voor mensen die van rust,ruimte en vrijheid houden en graag veel dieren willen houden maar wel op korte afstand van een stad willen wonen!

 

 

Udvar is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Udvar telt 181 inwoners (2001).( 899-143)

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 36146
Woonoppervlakte: 140 m2
Perceeloppervlakte: 6,449 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Other Features
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties