Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 125,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Véménd

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1098
Verkocht

Beschrijving

Klassieke boerderij voor een spotprijs!

 

Op maar 30km ( 25 minuten per auto) van de leuke stad Mohács ligt het grote dorp Véménd . Hier zijn nog alle voorzieningen voorhanden zoals: supermarkt,buurtwinkels,arts en apotheek en een benzinestation. Pécs is ook binnen 45 minuten te bereiken. Het openbaar vervoer van en naar Véménd is goed. De M6 naar Boedapest is ook op korte afstand….dus de ligging is fijn centraal.

De klassieke oude Hongaarse boerderij is in een matige maar wel nog bewoonbare staat. Uiteraard kan een forse modernisatie absoluut geen kwaad maar voor een handige klusser hoeft dit ook niet in een keer allemaal gedaan te worden en kan het stap voor stap. Interessant is wel dat al het moderne comfort en aansluitingen reeds aanwezig zijn.

Het woonoppervlak is 95 m2 en er is een hal,3 kamers,keuken met provisiekamer en een badkamer met toilet. Op het praktische perceel van 1014 m2 staan nog enkele bijgebouwen waaronder een wijnkelder en een stal.

Gelet op de spot prijs heeft men nog meer dan genoeg ruimte om wat extra te investeren.

Electra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV via gasconverctoren. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Interessant voor iemand die niet te veel geld kan/wil besteden voor de aanschaf van een woning in Hongarije maar wel meteen kan wonen zonder het te moeten missen van het moderne comfort….uiteraard moet men wel niet teveel eisend zijn!

 

 

Véménd is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Véménd telt 1674 inwoners (2001).(899-56)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 28811
Woonoppervlakte: 95 m2
Perceeloppervlakte: 1,014 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Verkocht

Véménd

In nette staat verkerende ruime boerderij! Op maar 30km ( 25 minuten per auto) van de leuke stad Mohács ligt het gr [meer]
In nette staat verkerende ruime boerderij! Op maar 30km ( 25 minuten per auto) van de leuke stad Mohács ligt het gr [meer]
32 120 m23,693 m2meer
ID:35350

Vergelijk Advertenties