Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Versend

Categorieën: , , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
860
Verkocht

Beschrijving

Klassieke Hongaarse boerderij !

Centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het middelgrote dorp Versend . Hier zijn nog vele basisvoorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels,apotheek,dokter,postkantoor en wat eet en drink gelegenheden. Mohács is ongeveer 20 minuten en Pécs ongeveer 35 minuten. De grotere plaats Szederkény is te bereiken in 5 minuten. De bereikbaarheid van en naar Versend is goed en dat geldt ook voor het openbaar vervoer. Het dorp Versend is niet het beste dorp maar ook niet het slechtste dorp dat is ook de reden dat de woningen hier relatief goedkoop zijn.

De klassiek Hongaarse boerderij in in een redelijke staat ( volgens Hongaarse normen ) en is 00k meteen bewoonbaar als men niet teveel eisend is. Al het moderne comfort is wel reeds aanwezig dus dat scheelt. Het woonoppervlak is 56 m2 en er zijn 2 kamers,keuken( niet aanwezig),badkamer en toilet. Op het praktische perceel van 282 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage. Voordeel van deze woning is toch wel het feit dat er in de afgelopen tijd diverse vernieuwingen zijn gedaan zoals: nieuwe waterleidingen, het dak is gerenoveerd en de deuren en ramen zijn voorzien van dubbel beglazing.

Uiteraard kan deze boerderij nog wel een extra modernisatie gebruiken maar gelukkig geeft de prijs daar meer dan genoeg ruimte voor!

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een leuke starterswoning voor een nog leukere prijs!

 

 

Versend is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Versend telt 991 inwoners (2001).(899-151)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 36768
Woonoppervlakte: 56 m2
Perceeloppervlakte: 282 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Elektra
Garage
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties