Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Versend

Categorieën: , ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
1085
Verkocht

Beschrijving

Klassieke Hongaarse boerderij met werk!

Centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het middelgrote dorp Versend . Hier zijn nog vele basisvoorziengen aanwezig zoals buurtwinkels,apotheek,dokter,postkantoor en wat eet en drink gelegenheden. Mohács is ongeveer 20 minuten en Pécs ongeveer 35 minuten. De grotere plaats Szederkény is te bereiken in 5 minuten. De bereikbaarheid van en naar Versend is goed en dat geldt ook voor het openbaar vervoer.

De klassiek Hongaarse boerderij in in een redelijke staat ( volgens Hongaarse normen ) en is iik meteen bewoonbaar als men niet teveel eisend is. Al het moderne comfort is wel reeds aanwezig dus dat scheelt. Het woonoppervlak is 115 m2 en er zijn 3 kamers,keuken,badkamer en toilet, hal/galerij. Op het praktische perceel van 1611 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een pershuis,wijnkelder,opslagruimte en een garage.

Uiteraard kan deze boerderij een forse modernisatie gebruiken maar gelukkig geeft de prijs daar meer dan genoeg ruimte voor!

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn houtkachels maar het gas ligt reeds op het perceel en dient alleen nog doorgetrokken te worden naar de woning. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

 

Versend is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Versend telt 991 inwoners (2001).(899-108)

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 33578
Woonoppervlakte: 115 m2
Perceeloppervlakte: 1,611 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijn kelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Versend

3,500,000 Ft.
Klassieke Hongaarse boerderij ! Centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het middelgrote dorp Versend . Hier zij [meer]
Klassieke Hongaarse boerderij ! Centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het middelgrote dorp Versend . Hier zij [meer]
11 56 m2282 m2meer
ID:36768

Vergelijk Advertenties