Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Zsibót-Szőlőhegy

Categorieën:
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
2146
Verkocht

Beschrijving

Sfeervol wijnhuis met bijbehorende wijngaard !

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp Zsibót waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet!. Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

Dit leuke wijnhuis verkeert in een goede staat en ideaal als weekendhuis of als wijnhuis om zelf wijn te maken en met vrienden van deze  eigengemaakte wijn te genieten!

Het woonoppervlak is met 38 m2 niet groot maar wel praktisch ingericht. Er is een woonkamer een keuken en een ruimte om te werken. Op het perceel van 1971 m2 is ook een extra ruimte geschikt voor de verkoop van de eigengemaakte wijn.

Elektra is aanwezig en de watervoorziening komt uit een eigen waterput. Er is geen badkamer of toilet maar is wel redelijk eenvoudig te realiseren. Er moet dan wel een sceptic tank gemaakt worden. Als verwarming is er een gezellige bakoven.

Gewoon leuk om te hebben!

 

 

 

 

Zsibót is een Zuid-Hongaars dorpje dat behoort tot de gemeente Szigetvár, in het westen van het comitaat Baranya. Het dorp, dat ongeveer 250 inwoners telt, ligt op circa twee kilometer van de stad Szigetvár.

Het dorp is gelegen even ten noordoosten van Szigetvár en bestaat uit de delen Zsibót-Dorp, Zsibót-Szőlőhegy (de wijnheuvels rondom het dorp aan de noordkant), ( 5084 )

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 15680
Woonoppervlakte: 38 m2
Perceeloppervlakte: 1,971 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Other Features
Bijgebouwen
Elektra
Hongaarse zomerkeuken
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Opslag
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water uit eigen bron
Wijn kelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

5046869-4
Verkocht

Zsibót

Leuk gerenoveerd wijnhuis/vakantiehuis om lekker tot rust te komen ! Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp [meer]
Leuk gerenoveerd wijnhuis/vakantiehuis om lekker tot rust te komen ! Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp [meer]
11 33 m21,794 m2meer
ID:25544

Vergelijk Advertenties