Office: +36302323702 - Sivert Arends +36307239077

Beschrijving

Mooie ruime karakteristieke Hongaarse boerderij met gastenverblijf!

Gelegen tussen Tamási en Szekzárd ( de hoofdstad van Tolna) en dicht aan de provinciale weg ( 65 ) ligt het kleine dorp Kalazno. In het dorp zijn nog enkele minimale voorzieningen aanwezig ( inmiddels ook weer een kleine buurtwinkel, maar voor het echte winkelen bent u binnen een kleine 25 minuten in zowel Tamási en Szekzárd….hier heeft men veel winkel, eet en drink mogelijkheden. De omgeving kenmerkt zich door het heuvelachtige en de natuur en bossen. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. In deze regio zijn er ook diverse bekende wijngebieden met heerlijke wijn en vergeet ook de thermaal baden niet. In het dorp wonen inmiddels enkele Nederlanders, Belgen en Duitsers permanent of semipermanent. Het dorp is ook zeer in trek bij Hongaren uit Boedapest die in deze mooie omgeving een vakantie/weekendhuis hebben.

Deze in goede staat verkerende ruime en karakteristieke majestueuse boerderij is uiteraard direct bewoonbaar en is toch wel een pareltje te noemen met een  panoramisch uitzicht aan de achterzijde. Met een woonoppervlak van ongeveer 160 m2 ideaal voor een gezin, een meerpersoonshuishouden of gewoon voor iemand die van veel ruimte houdt 🙂

De boerderij heeft een L-vorm en heeft een voor en achterdeel welke separaat zijn. Het voorste deel meet ongeveer 95 m2 en heeft een hal, ruime leefkeuken, ruime woonkamer en een even ruime slaapkamer wat nu een pianokamer is. Via de galerij komt men in het achterste deel van ongeveer 50 m2 wat feitelijk een op zichzelf staand gastenverblijf is met een hal, keuken, badkamer met toilet, woonkamer en een slaapkamer. Vanuit de woon en slaapkamer heeft men een mooi panoramisch uitzicht. Aangrenzend is er nog een bruikbaar bijgebouw van ongeveer 15 m2 met een opgang naar de zolder. Aan de achterzijde is er nog een klein terras met het mooie uitzicht. Men kan zich wellicht voorstellen dat het heerlijk vertoeven is onder de ruime galarij van maar liefst 25 meter bij 1,5 meter en men kan daar genieten van een wijntje, kopje koffie of gewoon een lekker glas water. Het geheel staat op een breed perceel van 2452 m2 met een eigen ingang voor de auto en uiteraard een eigen waterput! 

Let op: men kan makkelijk en zonder veel kosten een directe doorgang maken vanuit de pianokamer naar het gastenverblijf en op deze manier wordt het één geheel. 

In 2022 is er een nieuwe CV aangelegd en is de elektra verzwaard en uitgebreid naar 3×20 en 1×10 Amp. met krachtstroom. Tevens is er een geheel nieuwe keuken geplaatst. De vorige eigenaren hebben de boerderij in de afgelopen reeds gerenoveerd waaronder een nieuw dak, dubbele beglazing en ga zo maar door. Het mooie is dat veel authentieke details bewaard zijn gebleven zoals de paneeldeuren, binnenluiken en tegelvloeren. 

Elektra, gas en water is aanwezig en de afwatering loopt via een bio-septic tank. Als verwarming is er CV op gas.  Internet en tv aansluiting is mogelijk. I

Gewoon een ruime karakteristieke en majestueuse boerderij met panoramisch uitzicht gelegen in een mooie natuurlijke omgeving en toch nabij de grote stad. 

 

Prijs: € 149.995,- Kosten koper.

 

Kalaznó is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Kalaznó telt 132 inwoners (2023). 

Video

Details

  • Woning ID: 93266
  • Prijs: €‎149,995
  • Woning Grootte: 160 m²
  • Perceeloppervlakte: 2452 m²
  • Slaapkamers: 3
  • Kamer: 1
  • Badkamers: 2
  • Woning Type: Boerderij
  • Woning Status: Te Koop
  • OMS id: 3760

Adres

  • Stad Kalaznó
  • Provincie Tolna
  • Gebied Dorp

Contactgegevens

Thuis in Hongarije Makelaardij
  • Thuis in Hongarije Makelaardij

Meer Informatie over deze woning

Vergelijkbare woningen

Vergelijk woningen

Vergelijken
Thuis in Hongarije Makelaardij
  • Thuis in Hongarije Makelaardij