Office: +36302323702 - Sivert Arends +36307239077

Het Zorgeloos Thuis-in-Hongarije-totaalpakket

Ons eigen “Thuis-in-Hongarije pakket” voor klanten die geen gedoe willen met taxi, onderdak en wachttijden!

Wij bieden een pakket aan zodat U zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en alleen maar in en uit het vliegtuig hoeft te stappen en wij zorgen dan voor de rest! En er staat een auto klaar bij het wijnhuis als u dat geboekt heeft!

Wat houdt ons “ Thuis-in-Hongarije pakket “ in:

  • U wordt opgehaald van het vliegveld en ook weer teruggebracht en dat zonder te hoeven wachten…uit het vliegtuig en in onze auto! 
  • U krijgt 2 overnachtingen in onze typisch Hongaars wijnhuis Romeo & Julia of een van onze andere alternatieven. Wilt u langer blijven kan dat uiteraard maar dan tegen een vergoeding van € 45,- per extra dag. Deze extra overnachtingen uiteraard in overleg en dat ook graag vooraf!
  • Het Romeo & Julia huisje
  • Wij gaan met U, kosteloos, de uitgekozen woningen bezichtigen
  • U heeft de mogelijkheid om bij ons een auto te huren zodat u zich geheel vrij kunt bewegen. De auto staat bij aankomst bij het wijnhuis voor de deur en bij vertrek geen gedoe om de auto in te leveren. De prijs is € 27,- per dag.  De auto heeft bij aanvang een volle tank en u hoeft bij vertrek alleen weer te zorgen voor een volle tank! ( u hoeft geen km vergoeding te betalen ) De huurauto is een Peugeot 307 diesel.

En wat kost dit zorgeloos “Thuis-in-Hongarije-totaalpakket” ?

€ 425,- All-In

( exclusief huur auto)

Wilt u gebruik maken van deze service…laat het ons weten en stuur ons een e-mail naar : [email protected]

Vergelijk woningen

Vergelijken