Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Boedapest 

Provincie:
Voeg toe aan favorieten
681
Verkocht

Beschrijving

Investeerders opgelet!

Mooi en statig appartement in centrum Boedapest!

Gelegen in de hoofdstad van het mooie Hongarije , Boedapest, ligt dit mooie en statige appartement. District 13 behoort tot de beste districten van Boedapest. Veel overheidsgebouwen en kantoren van internationale bedrijven liggen in dit district. Werkelijk “the place to be”

District 13 ( XIII) ligt tussen de Donau en West-end city en kenmerkt zich door de vele winkels,kantoren,uitgaansgelegenheden. U hoeft/kan zich hier niet vervelen! Boedapest is een prachtige metropool met alles wat een wereldstad te bieden heeft.

Het appartement is gelegen op de begane grond ( boven de winkels) en is in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is voor “Boedapest” begrippen met 108 m2 groot. Men komt binnen in een hal en vandaar it zijn er 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet. De zeer hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel en zorgt voor de nodige grandeur. Veel authentieke details zijn nog aanwezig.

Gelet op de ligging is het appartement ideaal voor artsen en advocaten en als investering helemaal goed gelet op het verhuurpotentieel!

De servicekosten bedragen 25.000 HUF ( € 80,-) per maand. Hierin zitten de algemene kosten en onbeperkt watergebruik. Maandelijks zijn er ook 8000 HUF ( € 27,-) als voorschot verwarming. Dus een totaal van 33.000 HUF  ( € 107,-) per maand  exclusief elektra!

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Internet ( snel) en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal als investering of als kantoor of gewoon om te wonen. Top,Top en nog eens Top!

 

 

Boedapest (HongaarsBudapest [‘budɒpɛʃt]?), is de hoofdstad van Hongarije. De stad is gelegen aan weerszijden van de Donau (Hongaars: Duna) en telt ca. 1,7 miljoen inwoners[1] en is daarmee ook de grootste stad van Hongarije. Verder is de stad de 7e stad qua bevolking in de Europese Unie. De stad werd in 1873 gevormd door het samenvoegen van Boeda en Óbuda op de westelijke oever van de Donau met Pest op de oostelijke oever. Vóór 1873 noemde men de steden gezamenlijk Pest-Boeda.

De stad herbergt bijna 20% van alle inwoners van Hongarije en speelt in het land een dominante rol op bijna alle gebieden (bestuur, handel, industrie, verkeer, cultuur). Het is daarnaast het belangrijkste verkeersknooppunt en (in toenemende mate) het culturele hart van Centraal-Europa.

 

13th District is the 13th district of BudapestHungary. The two main parts are Angyalföld and Újlipótváros. ( 744E)

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 21497
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceeloppervlakte: 108 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Other Features
Elektra
Gas verwarming
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Verhuurd

Boedapest District 5

LET OP : HET APPARTEMENT IS SINDS KORT VERHUURD VOOR EEN PERIODE VAN 5 JAAR!! IDEAAL VOOR EEN INVESTEERDER WANT DE [meer]
LET OP : HET APPARTEMENT IS SINDS KORT VERHUURD VOOR EEN PERIODE VAN 5 JAAR!! IDEAAL VOOR EEN INVESTEERDER WANT DE [meer]
21 126 m2126 m2meer
ID:35399

Vergelijk Advertenties