Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Görcsönydoboka

Categorieën: ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
515
Verkocht

Beschrijving

Leuke boerderij nabij Mohács,

 

Centraal gelegen tussen Himesháza en het welvarende Sombarek ligt het dorp Görcsönydoboka. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden maar op maar enkele minuten afstand liggen grotere dorpen men meer voorzieningen. De belangrijke ( historische ) stad Mohács is met een kleine 20 minuten te bereiken. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Görcsönydoboka is goed omdat het dorp direct aan de provinciale en doorgaande weg ligt.

De uit steen opgetrokken boerderij is in een goede en direct bewoonbare staat ( volgens Hongaarse normen) en voorzien van la het moderne comfort. Het woonoppervlak is 84 m2 en er is een hal ( gesloten galerij ) 2 kamers,keuken,badkamer met toilet. Op het perceel van 1611 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder en garage en een wijnkelder. De boerderij is geïsoleerd.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een leuke boerderij in een mooie omgeving en dat voor een scherpe prijs!

 

 

Görcsönydoboka is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Görcsönydoboka telt 438 inwoners (2001). 899-124

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 35285
Woonoppervlakte: 84 m2
Perceeloppervlakte: 1,611 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties