Office: +36302323702 - Sivert Arends +36307239077

Tiszagyulaháza

 • €‎55,000
Hajdú-Bihar, Tiszagyulaháza
Te Koop
Tiszagyulaháza
Hajdú-Bihar, Tiszagyulaháza
 • €‎55,000

Beschrijving

Instapklare gerenoveerde gelijkvloerse bungalow nabij de Tisza rivier (Oost-Hongarije)

Dit voormalige leemhuis (muurdikte 59 cm) is volledig en vakkundig met duurzame kwaliteitsmaterialen gerenoveerd, waarbij de bungalow uitmuntend geïsoleerd en toch ademend is gebleven. Momenteel geschikt voor 2 volwassenen (1 slaapkamer). Desgewenst uitbreiding mogelijk door verbouwing van de 2 aangrenzende garages (elektriciteitskabels, TL-verlichting, contactdozen, wastafel met warm en koud leidingwater en afvoer aanwezig) of van de (via een overdekt buitenluik bereikbare) zolder.

Lange rechte oprijlaan met handbediende houten rolpoort (grondkabels aanwezig voor aansluiting van een poortmotor met afstandsbediening) en loopdeur, geschikt voor het parkeren van campers, caravans of vrachtwagens. Vrijstaand gelegen in rustige doodlopende dorpsstraat op volledig omheind vlak grondstuk van 1.181 m2 inclusief apart omheinde fruitgaard/graasweide en een BBQ-paviljoen met contactdozen en plafondverlichting.

Inkomhal/vestibule met LED-plafondverlichting, garderobe, spiegel, schoenenrek, contactdozen en 3 kunststof kiepramen (dubbele beglazing) met vaste insectenhorren. 1 romantisch gedecoreerde slaapkamer (ambachtelijk handgesneden plafondornamenten van natuurgips) met metalen bed 180 x 200 cm en 2 bekroonde koudschuimmatrassen 19 x 90 x 200 cm. 1 badkamer met wastafel en spiegelkast, douchecabine (schuifdeuren), royaal ligbad, handdoekradiator, houten plafondkasten, plafondverlichting (inbouw-LEDs), afgescheiden toilet en contactdoos, koudwaterkraan en afvoer voor een wasmachine, kunststof draaikiepraam met ondoorzichtige dubbele beglazing en vast insectenhor. 1 woonkeuken met 4-pits gaskookplaat, uitschuifbare afzuiginstallatie (dampkap) en elektrische inbouwoven. Ruimte onder het aanrecht voor inbouw van een compacte vaatwasmachine. Aparte contactdoos met koudwaterkraan voor aansluiting van een ‘Amerikaanse’ koelkast.

2 garages (waarvan 1 met loopdeur en handbediende kantelpoort en 1 met dubbele openslaande deuren) van ieder 29 m2 met elektriciteit, TL-verlichting, warm en koud leidingwater. 3 handbediende kunststof rolluiken. 10 vaste insectenhorren van hoge kwaliteit.

Vloerverwarming op gas. Hongaarse tegelkachel op hout. Overal dubbele beglazing, massieve paneeldeuren, LED- (plafond)verlichting en LeGrand® contactdozen en lichtschakelaars. Elektriciteit, gas, leidingwater, riolering, internet- en telefoonaansluiting. Satellietschotel. Grondwaterpijp aanwezig (buitenkraan). Zeer lage kosten voor water, gas en elektriciteit in dit comitaat. Supermarkt, café, gemeenschapshuis, postkantoor, bushalte, scholen, kinderopvang, huisarts, tandarts op loopafstand (400 m). Nabijgelegen vismeer. Tiszagyulaháza staat bekend als ‘Ooievaarsdorp’ (Gólyafalu): hoog op gemeentepalen voor de bungalow en in de straat nestelen jaarlijks ooievaars. Hotel-restaurant en M3 Outlet Polgár (winkelcentrum met internationale luxemerken en horeca) op 10 minuten autorijden. Aanbevolen voor rustzoekers, gepensioneerden, kuurgasten (heilwaterbaden Tiszaújváros, Miskolc, Hajdúszoboszló), kunstenaars, tuiniers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, vogelaars en vissers.

De bungalow is gelegen in het rustige, propere en welvarende Tiszagyulaháza (comitaat Hajdú-Bihar) op 2 km van de Tisza rivier. De kortste verbinding vanaf de bungalow naar de stadsrand van Tiszaújváros bedraagt 6 km over een geasfalteerde dijkweg langs de Tisza. Gemotoriseerd verkeer hierover is slechts toegelaten voor vergunninghouders. Een gemeentelijke vergunning kost omgerekend ca. € 10 per jaar. Zonder deze vergunning bedraagt de afstand vanaf de bungalow naar Tiszaújváros voor gemotoriseerd verkeer 23 km over landelijke en provinciale wegen. In deze stad van ruim 16.000 inwoners is volop toerisme, horeca, handel, industrie enz., die werkgelegenheid biedt aan velen en hier vindt men alle moderne voorzieningen. Van al deze bruisende stadsactiviteiten merkt men overigens niets in en rond de bungalow, in de streek of op de puszta. Hier heerst de rust, de weidsheid en de authenticiteit van het platteland.

Details

 • Woning ID: 93201
 • Prijs: €‎55,000
 • Woning Grootte: 50 m²
 • Perceeloppervlakte: 1181 m²
 • Slaapkamer: 1
 • Badkamer: 1
 • Garages: 2
 • Garage Size: 58
 • Woning Type: Leem
 • Woning Status: Te Koop
 • OMS id: 3693

Adres

 • Stad Tiszagyulaháza
 • Provincie Hajdú-Bihar
 • Gebied Dorp

Contactgegevens

Thuis in Hongarije Makelaardij
 • Thuis in Hongarije Makelaardij

Meer Informatie over deze woning

Vergelijk woningen

Vergelijken
Thuis in Hongarije Makelaardij
 • Thuis in Hongarije Makelaardij