Geavanceerd Zoeken

2 Ft. tot 200,000,000 Ft.

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Tormás

Categorieën: ,
Provincie:
Voeg toe aan favorieten
3016
Verkocht

Beschrijving

Mooie boerenhoeve in een redelijke/goede staat met veel charme!
In het noorden van Baranya in het plaatsje Tormás ligt deze grote boerderij in een prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving met een prachtig uitzicht.
De Boerderij ligt in een zijstraat en midden in het centrum van het dorp. Ietwat op een helling met een mooi uitzicht op de binnentuin aan de voorzijde. Deze binnentuin is ongeveer 700 m2 , de rest van het perceel ligt achter de sten stal. Er loopt aan de achterzijde van het perceel een geasfalteerde weg en er daar dus ook een extra ingang gemaakt worden. De boerderij en het perceel is wat hoger gelegen….
Deze boerderij wordt ook wel een stijlvolle bogenboerderij genoemd welke gekenmerkt worden door een veranda met mooie bogen. Deze bouwwijze is van oorsprong duurder dan normaal en vroeger alleen weggelegd voor de meer welvarende bewoners maar maakt de boerderij ook exclusiever.
Met een woonoppervlakte van 100 m2 heb je genoeg ruimte om te doen wat je wilt…..er zijn 3 kamers,keuken. Een badkamer is niet aanwezig maar is gemakkelijk te plaatsen want er is ruimte genoeg. Er is ook nog een echte rookruimte met ingebouwde schacht en met de authentieke deuren. De ramen zijn voorzien van echte houten “miami” schuifpanelen. Aan de binnenzijde van de ramen is een mooi ijzeren sierbeveiliging aangebracht.
Er zijn nog echte authentieke details aanwezig wat de boerderij veel extra charme geeft.
Wat deze boerderij extra interessant maakt is de grote uit steen opgetrokken stal ( zie foto )welke grenst aan de boerderij en als woonruimte bij de boerderij getrokken kan worden. De stal zal aan de achterzijde gestut moeten worden omdat de muur naar buiten komt maar de stal staat nog wel redelijk stabiel maar eigenlijk is het beste om de achterzijde af te breken en opnieuw op te trekken.
Er zijn enorm veel mogelijkheden om hier een eigen paradijs te maken. Ook in de stal is elektra aangelegd.
De algehele staat van de boerderij is redelijk te noemen maar een modernisatie kan uiteraard geen kwaad. Het dak en de muren zijn goed en droog.
De boerderij is snel en,wanneer nodig, met weinig geld goed bewoonbaar en comfortabel te maken.
De eigenaar heeft de boerderij van binnen helemaal opnieuw geverfd en het ziet er weer netjes en verzorgd uit!!
Al dit moois staat op een perceel van 2018 m2 wat precies past bij de uitstraling van deze boerderij.
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming dienen mooie typisch Hongaarse kook en houtkachels.
Het dorpje is klein maar de noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Wilt u meer winkels en uitgaansmogelijkheden dan kunt u terecht in de middelgrote stad Sásd ( ongeveer 3300 inwoners )
Sásd is maar 20 minuten rijden vanaf Tormás en als je met die fiets wilt kan dat ook wat de afstand is maar 13 km.
Kortom een statige boerderij met iets “extra’s “

Tormás is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Tormás telt 344 inwoners. Wikipedia
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 7301
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 2,018 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Other Features
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Houtkachel
Omheinde tuin
Opslag
Sceptic tank
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

IMG_5448
Verkocht

Tormás

Een woning op een leuke locatie wel met veel werk! In het noordelijke gedeelte van Baranya en nabij de grotere plaa [meer]
Een woning op een leuke locatie wel met veel werk! In het noordelijke gedeelte van Baranya en nabij de grotere plaa [meer]
21 90 m25,023 m2meer
ID:23163

Vergelijk Advertenties